O femeie a născut gemeni. Un copil era al ei, iar celălalt…

Atunci când a decis să fie mamă surogat, Jessica Allen nu a crezut vreo clipă că viața sa se va schimba la 180 de grade în numai câteva luni.

separator

Dacă înainte considera că nicio femeie nu ar trebui să trăiască fără să experimenteze experiența de a deveni mamă, lucrurile s-au schimbat atunci când a ales să fie mamă surogat. Femeia, care era deja mamă a doi băieți, a decis să ajute o familie să aibă propriul copil, iar din acea zi, viața i s-a schimbat complet definitiv.

Pentru că este interzisă în China această procedură, o familie a decis să zboare până în Statele Unite pentru ca o americancă să le poarte copilul. Cuplul a găsit-o pe Jessica Allen din California și s-a demarat procedura. Femeii i s-a implantat un embrion de sex masculin prin fertilizare in vitro. Pentru această procedură, mama surogat trebuie să urmeze o serie de tratamente. Trebuie să ia niște hormoni, pentru a spori șansele ca sarcina să fie un succes.

La șase săptămâni de sarcină, medicul a descoperit un lucru care a uimit-o pe Jessica. Specialistul i-a spus femeii că poartă gemeni și că, deși șansele ca un embrion să fie divizat sunt rare, se mai întâmplă. Cuplul din China era în culmea fericirii când a aflat vestea.

Allen a fost plătită 30.000 de dolari plus cheltuieli pentru a fi surogat, iar când s-a aflat că are germeni, salariul a crescut cu 5000 de dolari. Pe 12 decembrie 2016, femeia a născut prin cezariană și nu a putut să îi vadă pe copii, deoarece au fost luați imediat din camera de operații.

Mai târziu, în acea noapte, femeia a primit o vizită de la mama copiilor, care i-a arătat o fotografie cu cei doi copii și a văzut ceva impresionant. Unul dintre copii era asiatic, în timp ce celălalt nu era. Prin urmare, femeia a conceput totodată un copil care era al său. Acest fenomen se numește ,,superfetație”.

Sursa

Keanu Reeves nu mai arată aşa. Şi-a dat jos barba şi e de nerecunoscut!
Articolul anterior
Vijelia a făcut dezastru în sudul țării: copaci doborâți și case avariate. Video!
Articolul următor
Alte articole interesante