O femeie și-a născut propriul nepot, după ce fiica sa a fost diagnosticată cu cancer de col uterin

Părintele a vrut să îi îndeplinească cea mai mare dorinţă fiicei ei care a dus o luptă dură cu cancerul, astfel că a acceptat să devină mamă-surogat şi să dea naştere propriului ei nepot, în timp ce fiica ei se vindeca de cancer.

separator

Julie Bradford, de 45 de ani, spune că s-a simţit pregătită şi obligată să îşi ajute fiica, pe Jessica Jenkins, după ce fata nu a mai putut avea copii din cauza cancerului de col uterin.

Jessica, înainte de a începe tratamentul contra cancerului, la 18 ani, şi-a criogenat ovulele, care au ajutat-o pe mama ei, trei ani mai târziu, să dea naştere unui băiat de trei kilograme, pe 2 decembrie 2017. Astfel, ca mamă a trei copii, Julie a dat naştere şi nepotului ei şi a devenit bunică, scrie The Telegraph.

„Mama mea este cea mai curajoasă şi uimitoare femeie din lume, o iubesc foarte mult pentru că mi-a adus fiul pe lume. De la o vârstă fragedă mi-am dorit să devin mamă, iar acum visul meu a devenit realitate. Jack e perfect în orice mod“, a zis Jessica Jenkins.

Mama a vrut să îndrepte lucrurile Jessica a ajuns la spital în 2013, dar medicii i-au spus că e prea tânără să aibă cancer. Iniţial i s-a zis că ar avea o boală cu transmitere sexuală, doar pentru a afla mai târziu care este adevărul. „La spital mi s-a făcut o biopsie şi în trei zile mi s-a spus că am cancer. A fost nevoie de două săptămâni ca să pot ştii cât s-a răspândit boala. După o scanare am aflat că ganglionii limfatici au fost atinşi de cancer şi că nu voi mai avea copii“, a zis ea.

Dar doctorii i-au dat şansa să-şi îngheţe ovulele pentru o şansă pe viitor, lucru care s-a întâmplat cu mama ei. „Mi-au colectat 21 de ovule înainte să încep chimioterapia, dar numai 10 au supravieţuit, au fost transformate în embrioni, crescute timp de două săptămâni, după care au fost congelate. Apoi, în luna mai a acestui an am decongelat un embrion şi l-am implantat în pântecele mamei mele“, a povestit tânăra, care în prezent revine la spital pentru controale, să fie sigură că boala nu recidivează.

„Ultimii trei ani au fost groaznici. Dar măcăr mi s-a dat şansa să îndrept lucrurile. Am văzut-o pe Jeff în agonie, plină de frică, şi mi-am dorit să fiu eu în locul ei. Nu putam să o ajut cu nimic, părea că boala e în control şi m-am simţit inutilă, Ştiu că ea voia să devină mamă, era visul ei de mică, aşa cum şi eu voiam. Atunci când cancerul i-a răpit şansa să devină mamă a avut inima zdrobită. Am decis să devin mama surogată a fiicei mele şi să recapăt controlul situaşiei. Am avut şansa să port în pântece copilul ei, a fost o onoare. Am petrecut mult timp prin spitale şi devenise un lucru normal pentru noi. Mă bucur că ultima vizită făcută acolo a avut un motiv minunat“, a zis şi Julie Bradford, potrivit adevarul.ro, care citează sursa de referință.

Anunț. Se caută moștenitorii unei bătrâne cu o avere uriașă
Articolul anterior
Cum să confecționezi cei mai originali fulgușori din hârtie. Idei interesante, pas cu pas!
Articolul următor
Alte articole interesante