O mămică din Capitală, internată cu Covid, descrie situația din spitale: ,,Durere. Oameni cărora nu le ajunge oxigen”

O mămică din Capitală spune că are nenorocul să treacă printr-o formă mai severă de Covid-19. Și copilașii, dar și soțul femeii, sunt infectați. Cei mici au rămas acasă, dar nici tatăl lor nu se simte bine. Iar ceea ce a văzut în spital o îngrozește. Femeia îi roagă pe toți să fie precauți, deoarece virusul nu este o glumă.

separator
poză simbol

,,Mulți mă întreabă „CUUUM?”, „De unde?”. Nu știu nici cum și nici de unde, cert este faptul că am luat virusul toată familia. Mulți mă întreabă de ce am ales să vorbesc? Păi să știți că ăsta e doar un virus, de care nu suntem protejați nimeni. Și nu cred că trebuie să ne ascundem după deget, nu trebuie să punem etichete. Oameni buni, nu e o boală incurabilă, nu e boală cu transmitere sexuală, nu e tif, sida sau mai știu ce mituri inventează lumea”, povestește tânăra mamă, pe facebook.

,,Am nenorocul să trec prin virus mai greu decât cazurile cunoscute. Dar cel mai greu e să știi că stau acasă doi pui și tatăl lor care nici el nu se simte bine deloc. 😭

Am noroc de oameni buni în jurul meu care mă susțin și mă încurajează. Medici competenți care se străduie să-și facă treaba la nivel. Asta cred că e cel mai important în așa momente.

Sper cît mai curînd să mă fac bine și eu și toată familia mea și să mă întorc cu noi forțe la activitatea mea iubită de care îmi este foarte dor. Aveți grijă de voi și cei dragi vouă. Și nu faceți prostia de a crede că e foaie verde așa cum aud în continuare. Chiar nu e glumă. Vă cuprind și vă transmit gînduri pozitive.

La moment sunt spitalizată, și, zi de zi, văd cazuri care mai de care. E strașnic ce se face în spitale. Oameni cărora nu le ajunge oxigen. O doamnă mai n-a murit sub ochii mei din cauza complicațiilor provocate de COVID-19. Deja mi-i silă cînd aud că „au mai rămas oameni” sau „e o prostie virusul ăsta” . O să fiu obraznică, și o să le zic tuturor celor care nu cred- să dea Domnul să vedeți cu ochii voștri, poate ați avea un pic de responsabilitate și grijă față de oamenii din jur care se păzesc și față de medici. Sănătate”, a mai scris mămica.

Și-a băut mințile. Un adolescent din Leova a violat un bărbat
Articolul anterior
868 cazuri de Covid-19, confirmate în ultimele 24 ore
Articolul următor
Alte articole interesante