O prezentatoare TV: cancerul i-a luat trei oameni dragi în numai o săptămână

Tot mai mulți experți vorbesc despre o ,,epidemie” a cancerului în ultimii ani: prea mulți oameni se îmbolnăvesc și prea multora această boală incurabilă le curmă viața. O prezentatoare Tv, de la postul român de televiziune Digi24, este sfâșiată de durere. Aceasta spune că în doar o săptămână a pierdut trei oameni dragi din cauza cancerului.

separator

dana

După ce unul dintre prietenii ei cei mai buni s-a stins din viaţă, ea este afectată extrem de mult, întrucât vestea teribilă după ce în ultimele zile i-au murit mai mulţi cunoscuţi.

”Mi-am înghiţit tristeţea joi, când am aflat că a plecat Doina. Sâmbătă am tăcut din nou când unchiul meu s-a stins. Şi acum aflu de tine, prieten drag de peste 15 ani. Îmi vei lipsi. Îmi lipseai deja. Dar „nu ne luăm din asta”. Pentru că în mai bine de 15 ani de prietenie noi nu ne-am luat niciodată din nimic. Dar m-aş lua la trântă cu boala asta perfidă care într-o săptămână mi-a răpit 3 oameni dragi… Într-o săptămână. Nu mai pun şi ce a fost în urmă. Şi totuşi, omul a ajuns pe luna, cloneaza oi, cercetează cancerul de zeci de ani şi… nimic?”, a scris prezentatoarea pe contul personal de socializare.

O lecție de viață pentru doi părinți sănătoși, dar care și-au abandonat la naștere copilul invalid!
Articolul anterior
Cât de cald va fi în următoarele zile? Prognoza meteo
Articolul următor
Alte articole interesante