O prezentatoare TV a fost la un pas să-și piardă viața din cauza pastilelor pentru slăbit

Acum este o mămică fericită și împlinită și își crește cu drag fetița în vârstă de 8 luni, pe care a născut-o după îndelungate așteptări, la vârsta de 40 de ani. Prezentatoarea TV din România, Simona Gherghe, a recunoscut că în trecut a încercat să scape de kilogramele nedorite cu ajutorul pastilelor de slăbit și recunoaște că aceasta a fost una dintre cele mai mari greșeli pe care le-a făcut.

separator

„M-am întors din vacanță cu 52 de kilograme. Mult! Și atunci am căutat să slăbesc. Nu vreau să mă judece lumea și cred că mama se va supăra, dar o spun. Am luat pastile de slăbit. Am slăbit șapte kilograme în timp foarte scurt, dar mi-am dat organismul peste cap!

A fost o furtună în corpul meu. Mi-era rău, aveam probleme cu inima. Nu recomand nimănui! Pe ambalaj scria că sunt pastile pe bază de plante. Dar ce mi s-a întâmplat mie nu doresc nimănui. Am avut cam două luni în care mi-a fost foarte rău, am ținut emisia cu greutate, cu probleme. E o lecție din care am învățat! Repet, nu recomand pastilele nimănui! Sunt minciuni!

Dacă vreau să slăbesc, am grijă să mănânc sănătos și să fac sport. Oricum eu făceam sport, mergeam de trei ori pe săptămână la sală… A fost o prostie ce am făcut”, spunea Simona Gherghe.

Astăzi, este ziua de naștere a lui Dan Bălan. Vezi ce mesaj emoționant i-a scris mama sa
Articolul anterior
Primul cuvânt pe care îl vezi, va dezvălui partea ascunsă a personalității tale
Articolul următor
Alte articole interesante