O vedetă, în lacrimi. Fiul ei a ajuns la 190 de kilograme

Fostul model Katie Price a vorbit despre temerile ei potrivit cărora „obsesia” fiului său Harvey pentru mâncare îi va distruge sănătatea, în ciuda eforturilor sale de a-l ajuta.

separator

Katie Price a vorbit despre temerile că fiul ei se va îmbolnăvi grav, deoarece nu se poate limita din a consuma foarte multă mâncare şi nu poate ţine o dietă.

Fostul model în vârstă de 42 de ani a spus că Harvey, în vârstă de 18 ani, are aproape1 90 de kilograme și că nu există nicio modalitate de a-l obişnui să mănânce mai puţin, de vreme ce „dacă nu primeşte mâncare, se enervează”.

Katie a făcut un apel pe rețelele de socializare pentru echipamente de gimnastică, în încercarea de a-l ajuta pe adolescent să-și schimbe stilul de viață, mai ales că, din spusele ei, curând îşi va „mânca drumul spre o moarte prematură”.

Femeia pune totul pe seama unei dizabilităţi genetice de care suferă tânărul de 18 ani, numită sindromul Prader-Willi.

Katie simte că greutatea băiatului pune o presiune uriaşă asupra corpului său şi că ar putea suferi un atac de cord: „Dacă mai mănâncă aşa o să moară”.

Mai mult, chiar medicii au descris starea lui ca fiind una critică.

Din disperarea de a-l opri din mâncat, Katie a pus lacăt la frigider şi încuietori pe dulapuri, ştiind că băiatul fură mâncare inclusiv noaptea şi o ascunde în dormitor.

„Trebuie să slăbească sau va muri. El nu merită asta, nu vreau să îl pierd”

Problema cu care se confruntă Katie este că Harvey devine violent dacă este refuzat şi nu primeşte mâncare.

A trebuit inclusiv să retencuiască pereţii, după ce adolescentul a început să lovească cu capul de furie pentru că nu primea ce voia.

Nici pandemia nu a adus un plus stării sale de sănătate. Fără mişcare, băiatul a ajuns să se îngraşe mai mult.

Potrivit Mirror, o altă problemă este legată şi de cumpărături.

„Aici sunt doar două magazine online de unde pot cumpăra pentru el. Hainele lui sunt 7XL. Nu mai are timp, trebuie să slăbească acum.”

Vedeta, fost fotomodel, a cerut diferite sfaturi fanilor ei pentru a găsi o modalitate de a-l aduce pe fiul ei pe făgaşuri normale, dar se teme că dacă lucrurile se vor înrăutăţi, nu va mai putea să-şi salveze copilul.

sursa: www.observatornews.ro

Se lansează cursele de zbor directe din Moldova către SUA. Acord bilateral a fost semnat
Articolul anterior
Interpretă despre experiența Covid: ,,Nu are nicio treabă cu gripa. Dacă o să-l faceți, o să înțelegeți”
Articolul următor
Alte articole interesante