Pastila pentru gât ce are grijă de imunitate

Durerile de gât sunt primele simptome ale unei infecții respiratorii sau bacteriene, de aceea nu trebuie ignorate. Acestea sunt frecvente în perioada rece a anului, iar o intervenție rapidă în tratarea simptomelor ne pot salva de eventuale complicații.

separator

Nu orice tratament rapid și eficient oferă și siguranță pentru sistemul imunitar, dar comprimatele Igazym, cu ingrediente naturale, acționează la un alt nivel!

Pastilele elaborate de o companie daneză cu o experiență în domeniul medicinei de peste 35 de ani, conțin colostru, adică lapte produs de văcuțe în primele 36 de ore după fătare, foarte bogat în anticorpi.

Astfel, imunoglobulinele IgG din colostru, în combinație cu enzima lizozim din albușul de ou, formează armă ideală împotriva virușilor și bacteriilor, neutralizând toxinele și stimulând, totodată, sistemul imunitar.

Mai mult decât atât, enzima lizozim este un antiseptic și antiinflamator natural, de aceea Igazym calmează, practic, imediat durerile de gât.

Chiar de la primele simptome ale unei răceli se pot administra 1 sau 2 pastile Igazym la fiecare oră, ceea ce asigură stoparea faringitelor incipiente. Suplimentul poate fi administrat și în terapia locală a diferitor leziuni bucale. Doză maximă zilnică de pastille Igazym este de 20 de pastile. Acestea, împreună cu o dietă echilibrată și un mod de viață sănătos, vor asigura un trai liniștit, fără dureri de gât.

Potrivit specialiștilor danezi, Igazym Colostrum Lysosyme este recomandat și copiilor care știu să administreze coprimate de supt, având posibilitatea să aleagă și gustul preferat de coacăză neagră, lămâie, mentă sau caramelă.

Poți comanda preparatul online pe farmacie.md sau în rețeaua de farmacii Elody.

O moldoveancă de 9 ani reprezintă Canada la Campionatul mondial de balet și jazz
Articolul anterior
Alarmant! Doi copii cu gripă porcină (A H1N1), internați în spital. Starea unuia dintre ei este gravă
Articolul următor
Alte articole interesante