Persoanele publice susțin campania ,,Femeile Moldovei spun ,,DA!” Inimii sănătoase”! Alătură-te și tu proiectului!

În perioada 12 – 14 septembrie, la MoldExpo, se va desfășura cea de-a XXIV-a expoziție internațională specializată MoldMedizin & MoldDent 2018 – proiectul expozițional unic dedicat produselor farmaceutice și dispozitivelor medicale, care, de aproape un sfert de secol, rămâne cel mai important eveniment din domeniul sănătății pentru specialiștii din Moldova și din străinătate. Unul dintre evenimentele principale ale expoziției din acest an este campania ,,Femeile Moldovei spun ,,DA!” Inimii sănătoase“.

separator

Campania “Femile Moldovei spun ,,DA!” Inimii sănătoase“ este o parte a proiectului mondial de amploare “Go Red for Women”, lansat în anul 2004 la inițiativa Asociaţiei Americane a Inimii având ca scop creşterea gradului de conştientizare în rândul femeilor şi a personalului medical faţă de amenințarea pe care o reprezintă bolile cardiovasculare. Acțiunea se desfășoară în multe țări și a reușit să atragă atenția a sute de mii de femei din întreaga lume asupra incidenței bolilor cardiovasculare. În țara noastră, ideea proiectului este deosebit de relevantă, deoarece bolile cardiovasculare reprezintă una dintre principalele cauze de deces în R. Moldova.

În Moldova evenimentul are loc pentru prima dată, iar plasarea femeii în centrul proiectului nu este deloc întâmplătoare – anume femeia este cea care are grijă de sănătatea întregii familii, iar elementul cheie al proiectului îl reprezintă rochia roșie – simbolul feminității, pasiunii, eleganței, dar și a dorinței femeii de a se autorealiza.

Mai multe persoane publice din Moldova au îmbrăcat rochia roșie și s-au alăturat campaniei până în acest moment, luând decizia de a face un apel pentru a reflecta asupra stării de sănătate a inimii și de a face un pas spre o viață lungă și fericită.

Dragi femei, evitați stresul zilnic, faceți cât mai mult sport și adoptați o dietă sănătoasă pentru toți membrii familiei Dvs. – doar așa veți putea ține la distanță bolile de inimă și complicațiile acestora care răpesc ani din viață!

Galina Tomaș, doctor în științe medicale

”Eu spun ”Da” inimii sănătoase! Aveți grijă de sănătatea voastră și a celor dragi. Susțin campania Go Red For Women

Olia Tira, interpretă

,,Я говорю „ДА!” здоровому сердцу. Берегите себя и своих близких! (Eu spun ,,DA!” Inimii Sănătoase. Ai grijă de tine pentru a putea avea grijă de cei dragi ție!)”

Danko Ylianna, fashion stylist

,,Pretind să cred că cea mai frumoasă haină a omului este corpul său, de aceea nu fumez, nu consum alcool, fac sport cu regularitate și spun “Da inimii sănătoase”❤️”.


Luminița Suveică, medic

,,Sunt Luminița Suveică, una din Femeile Moldovei și spun “Da inimii sănătoase”❤️. Susțin campania Go Red For Women care are ca scop creșterea gradului de conștientizare în rândul femeilor și a personalului medical față de amenințarea pe care o reprezintă bolile cardiovasculare”.

Olga Țăpordei, co-fondator Angry Business

,,Sunt Olga Țăpordei, una din Femeile Moldovei și spun “Da inimii sănătoase”❤️.
Susțin campania Go Red For Women care are ca scop creșterea gradului de conștientizare în rândul femeilor și a personalului medical față de amenințarea pe care o reprezintă bolile cardiovasculare.
Campania face parte din proiectul mondial #GoRedForWomen #DaInimiiSănătoase”.

 

Valentina Buliga, deputat în Parlamentul R. Moldova

,,Sunt bucuroasă că Moldova a preluat această inițiativă de amploare internațională, deoarece, sunt convinsă, că anume femeia are un rol important în reducerea incidenței bolilor de inimă în societate și sporirea conștientizării profilaxiei acestora. De ce femeia? Deoarece anume Ea este existența și căldura cuibului familial, ea fiind cea care trebuie să promoveze într-o familie stilul sănătos de viață – fie că este vorba despre alimentația sănătoasă, practicarea cu regularitate a sportului de către membrii familiei sau evitarea obiceiurilor dăunătoare. Și da, femeia are nevoie de o inimă sănătoasă pentru a le oferi celor din jur dragoste și afecțiune, cât mai mult timp!”.

Marina Scerban, consultant în afaceri

,,Sunt Marina Scerban, una din Femeile Moldovei și spun “Da inimii sănătoase”❤️!”.

Janna Vizitiu, Director general Zepter Moldova

,,Susțin campania Go Red For Women și spun “Da inimii sănătoase”❤️”!.

Roza Antipova, Președintele Asociației masorilor și reabilitologilor din Moldova

„Мы, женщины, всегда заботимся о здоровье своих родных и близких. Главное не забывать и о своём здоровье. Наше сердце должно звучать в такт сердец наших любимых и родных нам людей. Я говорю „ДА” этому замечательному и нужному проекту! В моём лице „Ассоциация массажистов и реабилитологов Молдовы” тоже говорит „ДА”!”

Și tu poți fi parte a proiectului internațional Go Red For Women!

Alege o ținută roșie sau poartă un accesoriu în această culoare și participă la flashmob-ul care va fi organizat la expoziția MoldMedizin & MoldDent, în perioada 12-14 septembrie.

Maestrul Eugen Doga a fost invitatul de onoare al orașului Ankara, unde a susținut un concert extraordinar
Articolul anterior
Două linii noi de transport public în Capitală: vezi cum vor circula troleibuzele nr. 32 și nr. 33
Articolul următor