”Planta care m-a salvat de la moarte”. Un bărbat din Bulgaria vorbește despre lupta sa cu cancerul

Un bărbat din Bulgaria vorbește despre propria să viață și despre una din cele mai cumplite confruntări, lupta cu cancerul. Povestea să le dă multor oameni speranță, bărbatul dezvăluind că s-a vindecat de cancer cu ajutorul unui remediu din natură sau, poate, a fost vorba despre o coincidență.

separator

“În 2002, doctorii au descoperit că aveam o tumoră benignă pe creier. Am fost imediat internat la „BLD-Sofia” pentru operație. Tumoră avea 5.5 cm însă operația a avut succes. Din punctul meu de vedere, medicii neurologi din acest spital, sunt cei mai buni din Bulgaria”, povestește bărbatul.

,,După doi ani, tumora s-a dezvoltat la loc și părea să fie recurentă, având aproximativ aceeași dimensiune. Aveam nevoie de o nouă operație- au folosit tehnica laserului și după operație am paralizat pe partea stânga (brațul și piciorul). Au examinat tumora și a reieșit că este atipică.

Apoi, am mers la oncologie, a urmat radioterapia însă nici această tehnică nu a ajutat- operația a reapărut și m-au programat pentru o nouă operație. După operație am mers la centrul de reabilitare și acolo, norocul meu, am cunoscut un bărbat care mi-a schimbat viață. Mi-a povestit că suferă de cancer la rinichi. După ce operația nu a avut succes, i s-a spus că mai are doar 3 sau 4 luni de trăit.

A cunoscut o doamna care i-a dat detalii despre o plantă și cum să prepare o rețeta cu ea. Plantă se numește soc. Este o tufă, care crește mai ales în deșert și pe lângă râuri (se găsește mai ales pe lângă Macedonia)- fructul este asemănător afinelor.

Crește spre finalul lunii august- chiar spre septembrie. Fructul trebuie să fie foarte bine copt pentru a avea proprietăți medicale. Când este cules, trebuie spălat și pus într-un borcan, alternând un rând de soc cu unul de zahăr până când borcanul este plin. Păstrați într-un spațiu unde poate pătrunde soarele pentru a putea fermenta. După două săptămâni, borcanul se sigilează și se pune în frigider.

Puteți face 2, 3 sau 4 borcane dar aveți nevoie de minim 2 borcane pentru a ajunge pentru întregul an. Consumați cel puțin 1 linguriță în fiecare dimineață pe stomacul gol cu 10 minute înainte de masă.

Cineva mi-a menționat pentru prima oară despre această plantă, mai întâi m-a convins despre efectele ei. A început să o consume după ce a primit diagnosticul dificil- au trecut 5 luni de atunci și încă trăia! A mers la un control în urmă căruia a aflat că dispăruse cancerul. Am început apoi să consum și eu. Am așteptat două luni pentru a culege socul și pentru a-l prepara. Am început să beau. Au trecut patru ani de la ultima mea operație- din acel moment nu am mai avut nicio recădere.

Le-am povestit multor oameni despre proprietățile curative ale socului și după ce am discutat cu medicul, mi-a confirmat că și unul din pacienții săi s-a vindecat folosind același remediu- suferea de cancer la sân. În momentul în care a fost întrebată ce medicamente a luat, a spus că s-a făcut bine doar cu ajutorul acestei plante. După ce a fost examinată, concluzia a fost că boală dispăruse complet.

Socul poate fi consumat și împreună cu medicamentele care v-au fost prescrise- au beneficii și în ceea ce privește sistemul imunitar și în cazul multor altor boli. Socul, așa cum am mai menționat, trebuie culese atunci când sunt coapte și dacă gășiți printre ele și fructe verzi, îndepărtați-le! Fructele ar trebui să fie moi și închise la culoare, aproape negre. În ceea ce privește băutură, mai ales la început până când va obișnuiți cu ea, poate fi puțin neplăcută. Îmi venea să vomit în timp ce o consumăm însă în cele din urmă m-am obișnuit. De asemenea, la început, asigurați-va că există o toaletă în apropiere deoarece după o jumătate de ora de la consum, nevoia de a merge la toaletă poate fi frecventă, deoarece fructele au efect laxativ.

Chiar și persoanele care vor să își întărească sistemul imunitar consumă soc. Ajută chiar și în cazul gripei. Doresc tuturor sănătate și fericire și mai ales vindecare grabnică!”, așa se încheie mesajul acestui bărbat.

Deşi florile de soc nu sunt otrãvitoare, consumarea fructelor de soc poate avea efecte adverse asupra organismului. În cantități mari, fructele de soc sunt toxice. Fructele de Sambucus nigra, adică socul de la noi, nu trebuie administrate în cantitate mare deoarece pot să apară efecte adverse, precum greaţă, vomă, arsuri la stomac, îngreunarea respiraţiei, convulsii. Fructele de soc sunt toxice în special atunci când sunt consumate crude sau nu sunt coapte suficient.

În Anglia se face un sos pentru mâncare cu bobițe de soc, chutney cum îi spun ei. În Germania există un fel de mâncare tradițional numit Fliederbeersuppe, care este o supă de fructe de soc. Ungurii folosesc și ei fructele și fac un soi de palincă. În Suedia snapsul aromatizat cu fructe de soc este o băutură populară.
Belgienii au Beers Vlierke, berea cu fructe de soc. Iar în Anglia este bine cunoscut Elderberry Wine, vinul de soc.

Din această poveste putem concluziona că medicina naturistă are puteri vindecatoare. Totuși, nu trebuie să uităm că aceasta nu poate substitui recomandările medicului și tratamentul indicat de specialist în caz de boală”.

Sursa

Moldova a fost asemănată pe hartă cu o fantomă. Video!
Articolul anterior
Adela Popescu s-a făcut blondă. Cum arată prezentatoarea TV cu noul look?
Articolul următor
Alte articole interesante