Povestea doctorului paralizat care operează în scaunul cu rotile

Ted Rummel este chirurgul ortoped care a reușit să demonstreze tuturor că nu există limite. A rămas paralizat de la mijloc în jos după o afecțiune la coloana vertebrală, însă lucrul acesta nu l-a împiedicat să găsească o cale de a se întoarce în sala de operație.

separator
În 2010 o problemă medicală avea să îi schimbe întreaga viață. Se confrunta deja de 11 luni cu o boală extrem de gravă, după ce fusese diagnosticată cu un hemangiom cavernos, respectiv o zonă plin de sânge care se regăsea pe coloana vertebrală. Atunci medicii s-au temut că acest lucru o să îl lase imediat paralizat și au decis să nu îl opere. Cu toate acestea, în septembrie 2010, cheagul de sânge s-a spart. Și de atunci Rummel a rămas paralizat de la mijloc în jos.

Nu mai putea să stea în picioare. Nu mai putea să meargă. În situația lui, cei mai mulți oameni ar fi ales să se retragă. Nu și Rummel care a continuat să lucreze de dragul pacienților săi. În ciudat tuturor complicațiilor medicale și a șanselor infime pe care i le dădea toată lumea, Ted Rummel a găsit o cale să se întoarcă în sala de operație.

După un an a revenit în spital și a început să opereze din nou. Datorită unui scaun cu rotile care îi permite să stea în picioare, a exercițiilor fizice pe care le face zilnic și, mai ales, a suportului pe care îl primește din partea familiei, Ted Rummel poate acum să opereze fără probleme. Iar astăzi, oameni din toată lumea călătoresc în Missouri pentru a fi operați de el.

Mâinile dibace și ochii experimentați îl ajut pe Rummel să continue să aibă o carieră de succes ca medic chirurg ortoped. Ted Rummel lucrează la Progress West HealthCare Center și la Barnes-Jewish St. Peters Hospital. Iar pacienții au de ce să străbată toată țara pentru a ajunge pe mâinile lui. Și asta pentru că, știu că Rummel le înțelege cel mai bine durerea, suferința, boala.

sursa

Prune importate din Olanda în magazinele din Chișinău, în timp ce fructele noastre rămân în livezi
Articolul anterior
Dezastru! O „mare de plastic” a fost descoperită în Caraibe
Articolul următor
Alte articole interesante