Proiectul „Slăbeşte Sănătos” a ajutat-o să dea jos 40 kg! Află cum!

Fiecare femeie este conștientă că aducerea pe lume a unui copil este cea mai mare bucurie pentru ea. Chiar dac

separator
ă a fost o fericire,  pentru Victoria Dulgher, câștigătoarea proiectului „Slăbeşte Sănătos”, sarcina a mai fost și povestea kilogramelor în plus. După ce a născut o fetiţă, a decis că trebuie să dea jos ceea ce a acumulat şi să scape de centimetrii în plus.

Dacă i-a reușit să obțină scopul propus află chiar de la ea în interviul de mai jos.

Cum ai ajuns la cele 108 kg?

Am ajuns să cântăresc atât de mult treptat. Chiar pot spune că nu am fost un copil slab, din contra mereu am fost mai plinuță. Iar după ce am născut fetița, am început să acumulez din ce în ce mai multe kilograme. Îmi axam toată atenția pe familie, neglijând aspectul meu fizic.

Mi se întâmpla uneori să observ cum alții se uită diferit la mine. Iar numărul mare de kilograme îți aduce nu doar priviri diferite, dar și probleme de sănătate. Din fericire cel care nu mi-a reproșat niciodată kilogramele prea multe a fost soțul meu.

Cum a fost trecerea de la un regim alimentar la altul?

Datorită instructorului meu de shaping am avut un regim alimentar treptat, nu brusc. La început mâncam alimente ce conțineau mai puțină grăsime, am renunțat treptat la produsele de panificație și am exclus mesele după orele șase. Pot spune că am înlocuit produsele enumerate cu salatele.

Cine au fost oamenii care te-au susținut cel mai mult?

Omul care m-a îndemnat să vin la shaping a fost sora mea. De asemenea am primit multă susținere din partea soțului și a instructorului meu de shaping, Aurelia Roșca.

Ești câștigătoarea proiectului “Slăbește Sănătos”. Ce a însemnat el pentru tine?

Datorită acestui proiect  am ajuns să fiu mândră de mine. Acum când mă privesc în oglindă îmi place ceea ce văd.  Mi-a fost greu în primele două  săptămâni. Atunci mă gândeam că ar fi extraordinar să ajung măcar la 90 de kilograme. Când am văzut că rezultatele devin tot mai bune, am înțeles că orice e posibil dacă există perseverență și disciplină. Iar faptul că sunt urmărită de alte femei care se confruntă cu astfel de probleme m-a motivat și mai mult.

Cum te privesc cei din jur după ce ai slăbit?

Mă privesc diferit, cu alți ochi. Iar fiica mea, deși e micuță încă, în una din zile m-a întrebat unde a dispărut burta și  de ce sunt atât de slabă.

Un sfat doamnelor care vin în ediția următoare a proiectului…

Le-aș sfătui să aibă cât mai multă grijă de ele. Să nu lase pe ziua de mâine, ci să înceapă un mod sănătos de viață chiar de azi. Chiar dacă nu au posibilități financiare sau nu dispun de timp, este foarte important să găsească  o oră pentru ele, o oră de răsfăț. Să facă cât mai multă mișcare, să asculte instrucțiunile instructorului de shaping și să fie cât mai disciplinate deoarece alte femeie vor lua exemplu de la ele.

Text: Iulia Arnaut

Vitalie Dani: ”Nu îmi place să fac ceea ce fac toți.”
Articolul anterior
Obține un abdomen plat fiind la birou!
Articolul următor
Alte articole interesante