Remediu naturist pentru curățarea arterelor de grăsimi

Bolile de inimă sunt primele pe lista cauzelor de deces din întreaga lume, acestea răpesc anual viețile a 7 milioane de oameni. Aproape toate afecțiunile cardiovasculare sunt cauzate de ateroscleroză și creșterea nivelului colesterolului în sânge. Stilul sănătos de viață, dieta și practicarea în mod regulat a exercițiilor fizice mențin organismul tânăr și sănătos.

separator

În caz de dislipidemie, medicul îți va recomanda un set de analize și medicamente pentru reducerea nivelului colesterolului. Totuși, nu trebuie să uiți de remediile naturiste care, datorită proprietăților antioxidante, contribuie la curățarea arterelor de grăsime.

Cum să prepari un leac natural cu usturoi, lămâie, miere și ghimbir, pentru curățarea arterelor?

Mierea întărește sistemul imunitar, usturoiul are proprietăți antivirale, pe termen lung reduce valorile tensiunii arteriale. Lămâia și ghimbirul curăță vasele de sânge, reducând nivelul colesterolului din sânge.

Combinația dintre toate aceste componente sporește proprietățile lor medicinale și îmbunătățește imunitatea.

Ingrediente:

-1 cățel de usturoi tocat
-1 lingură suc de lămâie proaspătă
-1 rădăcină de ghimbir (se rade)
-1 lingură oțet de mere
-1 linguriță miere

Pregătire și utilizare

Ingredientele se amestecă bine într-un castron, compoziția se păstrează în frigider nu mai mult de 5 zile. Se consumă înainte de micul dejun și prânz, dar nu mai mult de trei ori pe zi.

 

Fotografii din prima zi de grădiniță cu Prințesa Charlotte
Articolul anterior
Mai mulți locuitori din Capitală rămân astăzi fără apă la robinet
Articolul următor
Alte articole interesante