Ritualuri matinale pe care să le faci înainte de ora 10:00

Dacă vrei să îți îmbunătățești considerabil starea de sănătate, aceste lucruri sunt de nelipsit în ritualul zilnic de îngrijire. Iată ce ar trebui să faci înainte de ora 10:00, dimineața.

separator

Bea un pahar de apă imediat ce te trezești – acest lucru te va ajuta să te rehidrateziși și contribuie la reactivarea întregului tău organism. În plus, dacă adaugi un pic de suc de lămâie sau oțet de mere vei vedea cu adevărat efectele.

Nu îți verifica telefonul imediat ce deschizi ochii – citirea mailurilor, verificarea știrilor sau a vremii, postarea pe conturile de socializare – toate aceste lucruri îți vor afecta sănătatea creierului. Este recomandat să aștepți cel puțin o oră după ce te trezești pentru a interacționa cu telefonul sau laptopul.

Gândește pozitiv – concetrează-te măcar timp de 2-3 minute la lucrurile bune din viața ta și vei observa că va fi mult mai dificil ca gândurile negative să te acapareze.

Fă mișcare – deoarece te va ajuta să ai multă mai multă energie pe tot parcursul zilei.

Mănâncă sănătos la micul dejun – nu ignora importanța unui mic dejun sănătos. Va ajuta la accelerarea metabolismului și îți va da o doză suplimentară de energie, suficientă pentru a duce la bun sfârșit tot ceea ce îți propui pentru acea zi.

Periază-te pe limbă – periajul dinților, dar și al limbii, ajută la împrospătarea respirației și face parte din procesul de reactivare de care corpul tău are nevoie pentru a face tranziția de la somn la trezire.

Zâmbește uitându-te în oglindă – acest obicei aduce o atitudine pozitivă și ajută și la creșterea încrederii în propria persoană. O persoană zâmbitoare, pe care o vezi în oglindă, este ceea ce ai nevoie pentru a-ți duce la bun sfârșit toate obiectivele pe care ți le-ai stabilit pentru acea zi.

Sursa

Cornulețe de sărbătoare de la Lenuța Gheorghiță
Articolul anterior
O femeie a născut gemeni, fiind ajutată de polițiștii de patrulare să ajungă la maternitate
Articolul următor
Alte articole interesante