Soluția naturală și eficientă împotriva tusei, răcelii și durerilor în gât

În sezonul rece, tusea este un însoțitor ,,fidel” și frecvent al virozelor, episoadelor de răceală și al complicațiilor acestora. Iarna nu poți ocoli temperaturile scăzute și invazia de viruși, dar poți învinge inamicii sănătății, dacă ești pregătit corespunzător!

separator

Întărirea sistemului imunitar, alimentația bogată în vitamine, fructe și legume, mai multă mișcare în aer liber, evitarea locurilor aglomerate, spălatul regulat pe mâini, aerisirea încăperilor sunt doar câteva sfaturi pe care le poți urma pentru a trece cu brio de anotimpul rece. Cu toate acestea, ce faci dacă te-ai îmbolnăvit, iar simptomele de răceală și tusea îți afectează în mod negativ calitatea vieții și starea de sănătate a organismului?

Deși nu este o boală, tusea este un simptom destul de neplăcut care indică o afectare virală și/sau bacteriană a tractului respirator, în boli precum laringita, faringita, traheita, bronșita, bronșolita, pneumonia etc. În plus față de disconfortul produs, tusea creează condiții pentru răspândirea agentului infecțios în mediu și, prin urmare, crește riscul de a îmbolnăvi persoanele din jur. Indiferent de cauza și afecțiunea provocatoare, tusea nu trebuie percepută ca un fenomen inofensiv, ci trebuie tratată. Iar pentru că sistemul imunitar este sensibil în timpul sezonului rece, şi organismul necesită o îngrijire mai atentă.

Cum alegi un remediu eficient pentru tuse, răceală și dureri în gât?

Preparatele de elecție, eficiente, în caz de tuse și răceală sunt cele care au efect terapeutic complex: acestea au ca scop nu doar suprimarea simptomelor, ci reduc inflamația și spasmul bronhiilor, subțiază sputa și tratează și elimină tusea datorită substanțelor pe care le conțin, cu proprietăți antitusive, emoliente și antiinflamatoare.

BRONHOMER Flash Sirop reprezintă soluția naturală și eficientă în lupta împotriva tusei și durerilor în gât, la copii și adulți!Având efect antitusiv, emolient, expectorant, imunomodulator, antiinflamator, antibacterian, antiviral, spasmolitic, BRONHOMER Flash Sirop este recomandat pentru tratamentul simptomatic al afecțiunilor inflamatorii bronșice acute și cronice, afecțiunilor inflamațilorii acute și cronice ale tractului respirator, însoțite de tuse uscată și tuse cu secreții vâscoase, dificile de expectorat.

Bronhomer flash Sirop conține ingrediente naturiste cu acţiune specifică: salvie, iederă cățărătoare, pătlagină, echinacee, nalbă mare, eucalipt,  lumânărică, rozmarin.Lumânărica: este una dintre cele mai recomandate plante în tratamentul tusei și bolilor respiratorii. Planta are efecte emoliente, expectorante, antiastmatice, antiinflamatoare, antivirale, antimicrobiene, bacteriostatice, cicatrizante.

Nalba-mare: este renumită pentru propietăţile ei calmante şi antiinflamatorii. Conține o cantitate mare de mucilagiu care acoperă membrana mucoasei orofaringiene și elimină senzația de iritație locală;

Pătlagina: este un anti-bacterian puternic, anti-inflamator, expectorant și cicatrizant;

Salivia: are efect antiinflamator, dezinfectant, expectorant, vindecă rănile;

Echinaceea: este adesea considerată un antibiotic natural, puternic aliat al sistemului imunitar, cu proprietăți antibacteriene, antifungice și antivirale;

Iedera cățărătoare: conține saponine care fluidifică secreţiile vâscoase, are acțiune expectorantă, spasmolitică (relaxează musculatura bronşică și calmează tusea convulsivă);

Eucalipt: extractul din frunze de eucalipt posedă efecte antiseptice, bactericide, antifungice, antivirale, expectorante, cicatrizante, emoliente, antiastmatice.

Rozmarin: conține flavonoide și terpene care acționează asupra inflamației prin inhibarea NFkB (factorul de transcripție al proteinelor responsabile de reacția inflamatoare). În plus, rozmarinul conține 1.8 cineole care stimulează glandele mucoase pentru a decongestiona nasul.

Răceală, nas înfundat, gât inflamat, tuse? LOROMER Sirop îți vine în ajutor în primele simptome de răceală!

LOROMER Sirop este indicat în congestionarea mucoasei nazale, respirație dificilă, gât inflamat, tuse, la copii și adulți. Conține echinacee, lumânărică, eucalipt, gheara mâţii, mesteacăn, soc negru, rozmarin, pelargonium, semințe de grepfrut, astragalus, N-acetilcisteină, Vitamina C și zinc. Elimină primele simptome de răceală și susține imunitatea.

Producător: Laboratorul Eric Favre® Franța

Produsele pot fi găsite pe farmacie.md și în rețeaua de farmacii ,,Elody”

O fetiță din Strășeni a dispărut fără veste. Rudele cer ajutorul oamenilor
Articolul anterior
Igor Cuciuc a lansat piesa ,,Străinătatea”, o melodie de suflet pentru moldovenii aflați departe de casă
Articolul următor
Alte articole interesante