Soluții eficiente de îngrijire pentru persoanele ce suferă de incontinență

Poate sunteţi una dintre milioanele de persoane care se confruntă cu slăbirea funcţiei vezicii urinare. Sau poate aveţi grijă de cineva drag sau lucraţi la un centru profesionist de îngrijire a persoanelor ce suferă de incontinenţă. Oricare ar fi situaţia sau experienţa dumneavoastră, TENA vă susţine, oferind cele mai eficiente soluții pentru ameliorarea problemei!

Persoanele dragi pot beneficia de un nivel înalt de confort fizic și moral, dar și o mai bună calitate a vieții!

Scutecele TENA Slip pentru adulți sunt folosite pentru capacitatea lor maximă de protecție, care conferă celor dragi un înalt grad de siguranță si confort. Scutecele TENA Slip sunt concepute pentru persoane cu gradul de incontinența de la moderat la grav. Sunt recomandate pentru persoane cu mobilitatea redusă sau care stau la pat. Produsele sunt potrivite inclusiv în incontinență fecală.

Confort               

Material moale care permite circulația aerului, oferind protecție pielii, prin reducerea riscului de supraîncălzire și iritație. Forma anatomică asigură protecția contra scurgerilor și confort. Sunt soluția ideală atât pentru femei cât și pentru bărbați.

Ușor de folosit

Încheietoarele duble asigură fixarea sigură a scutecului și ușurează procesul de îngrijire. Indicatorul de nivel al lichidului indică momentul în care scutecul trebuie schimbat.

Asigură un nivel ridicat de protecție

Capacitatea crescută de absorbție este oferită de stratul absorbant ce transformă lichidul în gel și îl menține în interiorul scutecului, păstrând pielea uscată. Barierele elastice de picior se mulează perfect pe formele corpului, oferind protecție suplimentară în cazul scutecului supraplin.

Sistemul de neutralizare a mirosului redă demnitatea și încrederea pentru toată ziua.

Sfaturi și recomandări

Cum să alegi un scutec?

Folosirea scutecelor permite evitarea apariției unui miros neplăcut, facilitând procesul de îngrijire. În acest caz, nu este necesar sa spălați frecvent lenjeria de pat, iar bolnavul poate să doarmă fără a se neliniști. Pentru a determina mărimea potrivită a unui scutec, măsurați șoldurile bolnavului. Alegeți mărimea conform tabelului.

Tena Slip

Cum să schimbați scutecul?

Întrucât scutecele sunt compact împachetate, este important să scoateți și să îndreptați scutecul nou cu aproximativ 30 minute înainte de schimbarea acestuia, asigurând astfel capacitatea optimă de absorbție a produsului. Schimbând scutecul,utilizați niște cearșafuri absorbante pentru protecția lenjeriei de pat (recomandat cearșafuri Tena Bed).

Înainte de îmbrăcarea scutecului curat, efectuați un tratament igienic al perineului bolnavului. Pentru aceasta, folosiți TENA Șervețele umede, care asigură o curățare rapidă, eficientă și delicată. Lipiți încheietoarele: în primul rând cele de jos, pe ambele părți, apoi cele de sus. Îndreptați scutecul.

Toate produsele TENA pot fi găsite în rețeaua Farmacia Familiei.

În luna aprilie, beneficiați de reducere 15% la Scutece pentru maturi TENA Slip.

În Chișinău, mai multe persoane programate nu se prezintă la vaccinare
Articolul anterior
A crescut numărul moldovenilor care vor să se vaccineze anti-Covid
Articolul următor
Alte articole interesante