Spuma dezinfectantă cu efect de până la 100%

Oriunde ne aflăm în afara casei, nu mai avem condițiile necesare pentru o igienă corespunzătoare, fie că vorbim despre plimbări, călătorii, locuri de muncă sau shoping. Menținerea mâinilor curate este însă o necesitate de care depinde în mod direct sănătatea noastră, cu atât mai mult când vorbim despre copii.

Nu toți pot folosi însă dezinfectantele obișnuite, întrucât acestea conțin diferite soluții toxice. Acestea luptă cu unii microbi, dar aduc mai multe daune organismului nostru, în primul rând pielii mâinilor. Anume din aceste considerente, cercetătorii francezi de la Aphex Bioclean, au creat un dezinfectant unic prin formula sa, care acționează imediat și elimină până la 100% din agenții patogeni prezenți pe piele.

Spuma Dermaphex este primul dezinfectant ce poate fi utilizat de către toți membrii familiei, întrucât nu conține alcool, parfum și parabeni. Acesta este bazat pe 3 ingrediente cum este apa ionizată, clorura de benzalconiu și carbamida, combinate în baza unei tehnologii inovatoare numită Hyper Ioniq Quotient.

În urma cercetărilor, s-a stabilit că spuma Dermaphex, inclusiv în versiunea sa destinată copiilor, Dermaphex Baby, previne în proporție de 99,9% bacteria pneumoniei, influența gripei A (H1N1), bacteriofagul PRD-1, E. coli, salmonella, stafilococulauriu, rinovirusul sau rotavirusul. Dezinfectantul penetrează membrana celulara a microorganismelor de pe mâinile noastre, îi inactivează și le oprește reproducerea.

Testările dermatologice au demonstrat că Dermaphex este destinat tuturor tipurilor de piele, chiar și foarte sensibile, datorită compoziției sale ce exclude acoolul, parfumul și parabenii. Astfel, spuma franceză nu provoacă alergie, uscăciune sau iritație, ci dezinfectează eficient și lasă pielea mâinilor catifelată.

Mai mult decât atât, pompa cu care este dotat Dermaphex îl face ușor de utilizat și extrem de econom, eliberând doar doza necesară pentru utilizare. Textura sa spumoasă ajută la acoperirea unei zone cutanate cât mai extinse.

Formula utilizată în crearea spumei Dermaphex și Dermaphex Baby respectă standartele europene pentru biocide (EnN 1040,En 14476+A1), motiv pentru care pot fi folosite de către toți membrii familiei, oriunde s-a rafla.

Achiziționează produsul online pe www.farmacie.md sau în rețeaua de farmacii Elody.

Sfecla roșie, alimentul cu proprietăți miraculoase
Articolul anterior
Victorie impresionantă pentru un sportiv moldovean!
Articolul următor
Alte articole interesante