7 înecuri în 24 de ore. Unul – la un hotel din Capitală

Ziua de duminică a fost una tragică pentru cel puțin 7 persoane, viața cărora a fost luată de ape. Poliția a comunicat pentru Deschide.md, că în cele mai multe dintre cazuri moartea a venit la persoane aflate în stare de ebritate.

separator

Astfel, în raionul Anenii Noi, o tânără de 26 de ani și-a pierdut viața în râul Nistru. Tot în râul Nistru s-a înecat un bărbar de 30 de ani din Vadul lui Vodă.

În Sângerei – un tânăr de 25 de ani s-a înecat într-un iaz, la fel ca și un bărbat de 40 de ani din raionul Nisporeni.

O altă tragedie s-a produs în piscina hotelului President din sectorul Botanica. Acolo și-a găsit sfârșitul un bărbat în vârsta de 36 de ani.

La Ungheni două adolescente de 16 și 17 ani și-au găsit sfârșitul în râul Prut. Acestea sunt cautate de mai multe echipaje ale Inspectoratului Situaţii de Urgenţă, SMURD şi Serviciului Judeţean de Ambulanţă din Iaşi, precum şi echipaje de ajutor din Republica Moldova.

Un pescar din localitatea ieşeană Măcărăşti, comuna Prisăcani, a anunţat poliţiştii de frontieră români susţinând că a văzut trei fete în momentul în care au intrat în apă la scăldat, pe malul Prutului dinspre Republica Moldova. La scurt timp, a spus acesta, una din fete a ieşit la mal şi a cerut ajutor.

Masca naturală care te scapă de cicatrici!
Articolul anterior
Andreea Marin, impresionată până la lacrimi de fetiţa sa: ”Nu ştiam că mă vede aşa”
Articolul următor
Alte articole interesante