A învins cancerul! Povestea lui face înconjorul lumii

Zach Zeile este un tânăr care a refuzat să se dea bătut în faţa unei boli crunte, el fiind diagnosticat cu limfomul Hodgkin, un cancer al sistemului limfatic, la vârsta de 15 ani. Tatal lui Zach murise din cauza acestui tip de cancer, iar când simptomele au început să se manifeste în cazu lui, mama adolescentului a mers de urgenţă cu el la medic. Zach transpira foarte tare pe timpul nopţii şi începuse să slăbească brusc. Analizele au confirmat că are acelaşi tip de cancer ca tatăl său.

separator
999

Medicii au început de urgenţă tratamentul. Zach ajunsese să cântărească doar 44 de kilograme. Chiar dacă fizic nu se simţea deloc bine, Zach a găsit singur o metodă prin care să lupte împotriva acestei boli care i-a luat până şi cele mai simple bucurii ale vieţii. A început să facă exerciţii fizice timp de două ore în fiecare zi, iar dacă la început principalul motiv a fost să scape de aspectul bolnăvicios, şi-a dat seama că este o metodă prin care boala începe să bată în retragere. 

777

 „Am început să fac antrenament, să ridic greutăţi, ştiam că mă ajuta să îmi recapăt greutatea şi să nu mai am un aspect de om bolnav. Toată frustrarea mea a fost canalizată în sport, iar acest lucru m-a salvat”, spune acum Zach, care după 5 ani de luptă, a reuşit să învingă boala. 

Cum redai vitalitate părului deteriorat! 5 remedii naturale
Articolul anterior
Greșeli vestimentare pe care le faci toamna
Articolul următor
Alte articole interesante