Acest copilaş cântărea enorm la doar 15 ani! Vezi cum a fost salvat de către medici în ultima clipă

Motivul exact, pentru care acest copil a ajuns să cântărească 320 de kg la 15 ani, nici medicii nu l-au putut stabili, fie că a fost vorba despre alimentaţia dezechilibrată, greşită în familie, ori alte cauze au stat la baza îngrăşării excesive a copilului.

separator

maxresdefault

Mama băiatului spune că de la vârsta de un an acesta a început să se îngraşe necontrolat. A fost tot timpul un copil mai înalt şi mai gras decât cei de vărsta lui, iar la 15 ani cântărea 320 de kilograme! Părinţii l-au dus la doctori, însă niciunul nu avea o explicaţie sau o soluţie pentru Jacob Miller. Spuneau că ar fi o problemă hormonală, dar nimeni nu ştia exact ce e de făcut. Şi lună de lună copilul lua în greutate, din ce în ce mai mult. Într-un final, medicii au decis să îl opereze. La greutatea şi problemele lui de sănătate, o intervenţie chirurgicală era extrem de riscantă, dar era, de altfel, şi singura opţiune. A ţinut o dietă strictă înainte să urce pe masa de operaţie şi a scăpat de câteva kilograme, vreo 34. A demonstrat că îşi doreşte şi că poate să se lupte pentru sănătatea lui, pentru o viaţă cât mai aproape de normalitate.

“La o greutate ca a lui, sunt probleme cardiace, pulmonare, cu ficatul, suferă de apnee, diabet”, a declarat medicul pediatru.

Părinţii, disperaţi, au cerut ajutor, întrucât nu îşi doreau să vada copilul imobilizat la pat. Băieţelul a fost supus unui bypass gastric. Medicii i-au rezecat stomacul şi l-au făcut de dimensiunea unui ou în timpul operaţiei care a durat peste trei ore şi jumătate.

“Stiu că mai e mult de muncă. Este doar începutul, însă e o şansă pe care fiul nostru o primeşte până când se va descoperi cu exactitate cum poate fi vindecat”, a declarat mama băiatului.

După o lună de la operaţie, copilul slăbise deja 45 de kilograme, apoi s-au facut 68. După trei luni, era mai slab cu 80 de kilograme, scăpase de diabet şi se simţea mult mai bine. A urmat o perioadă mai dificilă, când a stagnat şi, în ciuda eforturilor şi a faptului că mânca foarte puţin, nu mai reuşea să scadă în greutate. Acum copilul a ajuns la 240 de kilograme şi lupta sa continuă. Ştie că va fi dificil, dar nu are de gând să renunţe, oricât de greu îi va fi.

pyumc4jfhw1mcz0wt758

4dq2wxyi2f8ge55eb00n

gi57tavlkn4h5we0xaai

index

sursa

Patru tone de peşte, infestat cu viermele Anisakis, retrase de la vânzare!
Articolul anterior
Alsu nu-şi mai ascunde burtica de gravidă!
Articolul următor
Alte articole interesante