A ajuns la spital, după ce şi-a aşteptat iubita pe aeroport timp de zece zile!

În numele dragostei poţi face multe gesturi mai puţin obişnuite, însă un bărbat pare să fi le întrecut pe toate. Acesta a stat timp de zece zile pe un aeroport din China, pentru a se întâlni cu o tânără pe care a cunoscut-o pe internet.

separator

Alexander-Peter-CirkAlexander Pieter Cirk, un olandez în vârstă de 41 de ani, nu avea nici cea mai vagă idee că iubita, pe care o cunoscuse doar de două luni, nu va apărea la întâlnire. În cele din urmă, bărbatul a fost internat în spital din cauza epuizării fizice.

ad_214601480-e1470136135334La rândul său, Zhang, de 26 de ani, a ieşit la rampă, la un post tv local, după ce povestea a devenit virală, şi a mărturisit că a crezut că totul este o glumă.

NINTCHDBPICT000256017101

„Într-o zi mi-a trimis o poză cu nişte bilete de avion, dar am crezut că glumeşte. Nu m-a mai contactat după”, a declarat fata.

Totodată, tânăra a povestit că se afla într-o altă localitate, unde făcea o intervenţie estetică şi avea telefonul închis. Bărbatul s-a întors în Olanda, dar speră că într-o zi se vor vedea.

Dacă faci băşicuţe la soare, nu le rupe! Sfaturi pentru a nu face cancer
Articolul anterior
Calvarul lui Veaceslav Iacovlev! Artistul suferea de leucemie, medicii de la Chişinău însă l-au diagnosticat greşit
Articolul următor
Alte articole interesante