Alimentele care cresc calitatea și cantitatea spermei

Potrivit unui studiu al Harvard School of Public Health, mărimea testiculelor la bărbați poate fi influențată de modul de alimentare.

separator
Alimentele care cresc calitatea și cantitatea spermei

Oamenii de ştiinţă au descoperit că iaurtul îi ajută pe bărbaţi să devină mai dotaţi, mărind testiculele cu până la 15%.  Această mărire are un efect benefic şi asupra calităţii spermei.

probioticint131Studiul a fost făcut deocamdată pe şoareci de laborator, în cazul cărora s-a constatat că cei care au fost hrăniţi cu iaurt au avut mai mulţi urmaşi. Mai mult, femelele care au fost hrănite cu iaurt au dat şi ele naştere mai multor pui, având o sănătate mai bună.

resize_fix.phpSavanţii sunt de părere că aceste rezultate ar putea fi aplicate și în cazul bărbaților. “Analizele făcute au arătat că subiecţii hrăniţi cu iaurt aveau testiculele mai mari, astfel că şi numărul de spermatozoizi era mai mare”, a declarat Eric Alm, unul dintre coordonatorii cercetării.

Din punct de vedere al siluetei, şoarecii de laborator care au mâncat iaurt erau într-o formă fizică mai bună, spre deosebire de cei care nu aveau inclus în meniul zilnic acest aliment. Cercetătorii consideră că responsabile pentru aceste efecte sunt probioticele găsite în iaurt.

Sursa: http://www.evz.ro

Dianna Rotaru este la prima penalizare în proiectul ”Și vedetele slăbesc”
Articolul anterior
La a doua căsătorie nu repeta aceleaşi greşeli!
Articolul următor
Alte articole interesante