Bebeluș de 10 luni la reanimare, după ce tatăl său l-a trântit de podea

Un copil de doar 10 luni a fost smucit din brațele mamei, trântit la pământ și pălmuit de tatăl său, aflat în stare de ebrietate.

separator
tttttt

Incidentul a avut loc aseară, în satul Gribova, raionul Drochia. Micuțul se află acum în Secția Reanimare a spitalului raional, comunică e-medicina.md.

Potrivit directorului Spitalului Raional Drochia, micuțul a fost internat aseară, la ora 22:00, în Secția Reanimare cu un traumatism cranio-cerebral, starea copilului fiind gravă.

Asistenta socială din localitate a mărturisit că totul s-a întâmplat miercuri seara.

„Din spusele vecinilor, concubinul femeii, care este tatăl biologic al copilului, s-a întors acasă și, fiind în stare de ebrietate, a snopit-o în bătaie pe mamă. Aceasta și-a pierdut cunoștința. După care, tatăl a luat copilul, l-a apucat de picioare, l-a trântit cu capul de pământ și l-a pălmuit până l-a învinețit. Apoi a dispărut, cu tot cu micuț, pentru o oră. Ulterior, a revenit acasă, iar mama copilului când a văzut în ce stare era micuțul a alergat la vecini, care au chemat ambulanța”, relatează asistentul social.

Tatăl copilului, în vârstă de 22 de ani, un împătimit al jocurilor de noroc, a fost reținut pentru 72 de ore.

Ofițerul de urmărire penală al Inspectoratului de Poliție din Drochia spune că individul este suspectat de violență în familie și riscă până la cinci ani de închisoare.

Beyonce va naște acasă!
Articolul anterior
Cum să asortezi culorile ca să arăți irezistibil
Articolul următor
Alte articole interesante