Boala lui Putin! Kremlinul reacţionează

Ziariștii ruși se arată îngrijorați de faptul că Vladimir Putin nu a fost văzut în public de la data de 5 martie 2015. În plus, liderul de la Kremlin şi-a amânat vizita în Kazahstan. În presă au apărut imediat informaţii precum că Putin ar avea grave probleme de sănătate. Agenția Reuters citează chiar, sub protecția anonimatului, surse guvernamentale care spun că Vladimir Putin ar putea avea nevoie de operație. Kremlinul s-a grăbit să dezmintă aceste informații și să spună că e vorba doar de o întindere musculară căpătată la începutul lunii septembrie în timp ce președintele rus făcea sport.

separator
Russian President Putin during his meeting with Armenian President Sarksyan in Yerevan

Conform unui comunicat al Kremlinului datând din 8 martie, președintele rus s-a întâlnit cu ocazia Zilei internaționale a femeii cu o serie de mame, ai căror copii au obținut succese remarcabile.

De fapt, acest eveniment a fost înregistrat la 5 martie de cameramanul personal al lui Putin, a relatat televiziunea RBC. Potrivit acesteia, Putin a făcut o impresie bună asupra femeilor prezente, dar arăta obosit.

O sursă din cadrul guvernului kazah declarase anterior pentru Reuters că vizita lui Putin a fost amânată din cauză că liderul rus s-ar fi îmbolnăvit, scrie Agerpres.

Purtătorul de cuvânt al președintelui rus, Dmitri Peskov, a confirmat amânarea reuniunii președinților Rusiei, Kazahstanului și Belarus la o dată ulterioară, dar nu a explicat motivele acestei amânări. Acesta a mai adăugat că Putin a lucrat de la reședința sa de la Novo-Ogariova în ultimele săptămâni, dar a negat că liderul ar fi abandonat agenda publică. „Lucrează cu oamenii, cu procese, cu țara”, a declarat Dmitri Peskov. El a motivat că președintele preferă să lucreze de acasă pentru că, în timpul deplasării spre Kremlin, coloana oficială ar contribui și mai mult la blocarea traficului din Moscova.

Pe de altă parte, presa din occident a publicat în ultima perioadă mai multe informații despre starea proastă de sănătate a lui Vladimir Putin.

Top 10 produse care îți știrbesc silueta!
Articolul anterior
Cât cheltuiesc bărbații italieni pe proceduri de frumusețe anual
Articolul următor
Alte articole interesante