Calvarul lui Veaceslav Iacovlev! Artistul suferea de leucemie, medicii de la Chişinău însă l-au diagnosticat greşit

Într-un mesaj postat pe Facebook, soția renumitului clovn moldovean scrie că la Chișinău diagnoza a fost pusă greșit, iar medicii germani afirmă că înlăturarea splinei îngreunează acum tratamentul, întrucât anume ea poate arăta ce schimbări patologice au avut loc în interiorul ei.

separator

CollageVeaceslav Iacovlev trece printr-o perioadă grea în viața sa. Medicii de la Chișinău i-au pus o diagnoză incorectă, iar după câteva analize în Germania s-a adeverit că acesta suferă de leucemie. Acum Veaceslav și soția sa cer ajutorul oameilor pentru a reușit în lupta cu cancerul.

Totodată, din cauza acestei greșeli, medicilor din Germania le-a fost și mai greu să investigheze limfoma din regiunea coloanei vertebrale. La moment lui Veaceslav i s-au luat analize de sânge pentru a vedea ce se întâmplă cu el și cu oasele lui, raportează unimedia.info. Din spusele soției, Veaceslav se află acum pentru o perioadă scurtă de timp la Chișinău, pentru că îi era dor de fiul său. Aceasta mulțumește tuturor celor care i-au ajutat.

Toți cei care doresc să ofere o mână de ajutor o pot contacta pe Ilona Iacovleva, soția acestuia, la numărul 069270914. De asemenea, cei care pot oferi un ajutor material îl pot face cu ajutorul informațiilor de mai jos.

Screenshot_1Totodată a fost creată o platformă online care are ca scop strângerea a jumătate din suma de care are nevoie Veaceslav Iacovlev, iar cei care vor să doneze mai rapid pot accesa site-ul guvern24.md.

A ajuns la spital, după ce şi-a aşteptat iubita pe aeroport timp de zece zile!
Articolul anterior
Eva Longoria își vinde casa în care a locuit cu fostul soț! Iată cât costă
Articolul următor
Alte articole interesante