Cameron Diaz nu a folosit antiperspirant de 20 de ani. Iată de ce!

Actriţa Cameron Diaz a declarat pentru o revistă americană că nu a mai folosit antiperspirant de 20 de ani: “Nu cred în antiperspirant. E cu adevărat rău pentru tine. Nu am mai folosit de 20 de ani”, a spus ea, adaugând că: “mirosiţi urât pentru ca folosiţi antipersiprant. Păstrează tot mirosul urât pe tine”. 

separator
Cameron-Diaz-nu-a-folosit-antiperspirant-de-20-de-ani--Iata-de-ce-

Tehnic vorbind, antiperspirantele şi deodorantele sunt două lucruri diferite: deodorantele sunt făcute pentru a-ţi oferi un miros plăcut şi atrăgător, în timp ce antiperspirantele sunt făcute să combată transpiraţia.

Pentru a înţelege mai exact despre ce vorbeşte Cameron Diaz în rândurile de mai sus, trebuie să precizăm faptul că, potrivit Asociaţiei Americane de Cancer, se pare că există o legatură între incidenţa cancerului de sân în rândul femeilor şi folosirea antiperspirantelor. Cauza precisă a riscului mai crescut de cancer de sân în rândul femeilor care folosesc antiperspirant nu a fost precizată încă.

deodorant-or-antiperspirant

Aşadar, dacă vrei să renunţi la antiperspirant ai putea folosi un amestec de bicarbonat de sodiu şi apă, până obţii o pastă moale pe care să o aplici la subraţ. Va avea acelaşi efect ca şi antiperspirantul, şi nu prezintă niciun risc pentru sanatate.

Iubita lui Abramovici șochează lumea
Articolul anterior
Ţările europene dau carnea tocată la câini, iar noi o consumăm fără să ştim care sunt consecinţele
Articolul următor