Caz medical șocant! Cum sunt uniți aceşti doi gemeni siamezi

Deşi sunt extrem de rare în lume, anomalia gemenilor siamezi se întâlneşte, iar astfel de cazuri impresionează chiar şi medicii, atunci când apar. DailyMail.co.uk raportează că recent, în India, s-au născut doi gemeni siamezi care au surprins personalul medical nu doar prin aspectul lor șocant, dar și prin faptul că erau de sexe diferite.

separator

ssssssFemeia a dat naștere la doi gemeni siamezi care deși au câte două brațe, împart o singură pereche de picioare, având corpurile unite, ei au și organe vitale comune, ceea ce le micșorează și mai mult șansele de supraviețuire.

Mama lor, Shivrajo Devi, în vârstă de 24 de ani, i-a născut miercuri, 1 iunie, la o clinică privată din satul Buxar, din estul Indiei.

„Au taliile unite și doar unul dintre cele două organe genitale este vizibil, care este cel al fetei. Chiar dacă cel de-al doilea organ genital lipsește, credem, luându-ne după chipul său, că cel de-al doilea bebeluș este un băiat. Acest lucru face cazul și mai rar deoarece gemenii siamezi sunt de obicei de același sex”, a declarat unul dintre medicii pediatri de la Spitalul Sadar.

CollageBebelușii nu vor putea fi ținuți nici în această instituție medicală, tratamentul mai avansat de care au nevoie găsindu-se doar la spitalul din New Delhi. Părinții sunt devastați întrucât nu își pot permite călătoria până în capitala Indiei. Din acest motiv, au fost nevoiți să îi ia pentru moment acasă.

„Nu-mi vine să cred. Sunt distrusă. Am avut speranța că medicii le pot salva viețile, dar după ce am văzut, nu cred acest lucru va mai fi posibil”, a declarat mama gemenilor.

sursa

Mai mult de 2.000 de persoane s-au infectat cu HIV după transfuzii de sânge
Articolul anterior
45 de lecţii de viaţă de la o femeie de 45 de ani
Articolul următor
Alte articole interesante