Ce arată expertiza medico-legală în cazul fetei omorâte de la Strășeni

Rezultatele expertizei medico-legale arată că Cristina, minora de 14 ani din Strășeni, nu a fost violată înainte de a fi omorâtă. Astfel, fata s-a stins în urma loviturilor puternice pe care le-a primit.

separator

cristina_parhomenco_98437700_83251300Între timp, suspectul de 17 ani care a fugit în România imediat după tragedie, încă, nu a fost extrădat din Ungaria.

Procurorul de caz, Alexandru Rata, susține că procedura de extrădare presupune un proces mai lung, motiv pentru care suspectul încă nu a fost adus la Chișinău, informează protv.md.

Cristina, adolescenta de 14 ani a dispărut pe 25 noiembrie, după o plimbare în parc cu câțiva prieteni, iar în aceeași zi ar fi fost omorâtă de iubitul său și amicii lui.

Detalii terifiante! Fata de la Strășeni a fost bătută de către patru minori aflați în stare de ebrietate

Autoritățile au indentificat 4 suspecți. Trei suspecți, toți minori, au fost reținuți. Doi dintre ei au primit mandate de arestare pentru 30 de zile, al treilea a fost eliberat întrucât are doar 13 ani, iar al patrulea a fost reținut la frontiera româno-ungară după ce a fost anunțat în căutare internațională.

Procurorii spun că fata de 14 ani a fost lovită în cap, de nenumărate ori, cu un obiect greu, iar în urma rănilor s-a stins.

Medicii au stabilit cauza morții fetei de la Strășeni

Patru polițiști de la Strășeni au fost suspendați din funcție până când se va stabili dacă aceștia și-au făcut datoria.

Au fost aleși cei mai buni fotografi ai anului 2016! Fă cunoștință cu ei
Articolul anterior
3 cadouri ideale pentru orice femeie din viața ta! Câteva idei interesante
Articolul următor