Cea mai grea femeie din lume va fi operată. Cântărește 500 de kg

Femeia are 36 de ani și cântărețte 500 de kg. Medicii au decis că o altă soluție pentru ea nu există decât să-i efectueze o intervenție de reducere a stomacului, pentru a o scăpa de ,,ciuma” kilogramelor.

separator

eman-ahmed-abd-el-atyCunoscută „drept cea mai grea femeie din lume”, Eman Ahmed Abd El Aty cântărește jumătate de tonă la numai 36 de ani.

De la 11 ani, femeia nu a mai putut ieși din casă din cauza greutății și suferă de elefantiazis. Aceasta a cântărit la naștere 5 kilograme, iar din copilărie nu mai putut nici să meargă, fiind nevoită să se târască.

Mufzal Lakdawala, unul dintre cei mai faimoși chirurgi din India, s-a oferit să o opereze, alături de o întreagă echipă de doctori.

Medicul indian crede că femeia nu suferă de elefantiazis, ci de un limfoedem asociat cu obezitatea.

vvvAcesta spune că, după operație, Eman ar putea în cățiva ani să ajungă chiar și sub 100 de kilograme, dacă va urma un tratament corect.

Femeia va fi transportată din Cairo la Mumbai cu o cursă specială.

Inițial, ambasada Indiei a refuzat să-i acorde viza, deoarece nu s-a putut prezenta personal, însă în cele din urmă problema s-a rezolvat după ce a intervenit Ministrul Afacerilor Externe al Indiei, aflat el însuși în spital pentru un transplant de rinichi.

sursa

Coafuri pentru Crăciun!
Articolul anterior
Atenție! Rutele de microbuz din Capitală în care se fură cel mai mult
Articolul următor
Alte articole interesante