Celine Dion trece printr-o altă dramă, după moartea soţului şi a fratelui său!

Veste tristă pentru artista în vârstă de 48 de ani. Încă un membru din familia lui Celine Dion a fost diagnosticat cu cancer, după ce soțul și fratele ei s-au stins din viață la începutul acestui an.

separator

zzzzzCumnatul interpretei, soțul surorii Liette, pe nume Guy Poirier, a fost diagnosticat cu cancer. Celine a mărturisit că Guy este tratat în clinica Maison Adheman-Dion, un centru care a fost denumit în cinstea tatălui lui Celine, care, de asemenea, a murit din cauza cancerului de oase, în 2003.

Din păcate, nu sunt multe speranțe nici în cazul lui Guy, cancerul acestuia răspândindu-se deja la plămâni, creier și oase.

,,Cumnatul meu e încă conștient. Sora mea mai mică, Liette, este cu el și e foarte puternică. Oamenii din clinica Maison sunt niște îngeri și au grijă mare de el”, a declarat Claudette, o soră a lui Celine, pentru Toronto Sun.

Aceasta nu este prima tragedie prin care trece Liette, sora lui Celine. În mai 1993, fiica ei de 16 ani a murit din cauza fibrozei chistice, în care secrețiile mucoase ale organismului au consistență crescută, sunt uscate și aderente.

sursa

Magneţii lipiţi pe frigidere dăunează sănătăţii?
Articolul anterior
5 motive sănătoase pentru a mânca mai lent!
Articolul următor
Alte articole interesante