Copil de 3 ani, vindecat de leucemie cu ulei de canabis!

Băieţelul fusese diagnosticat cu leucemie, iar medicii nu îi dădeau mai mult de 10 la sută şanse să supravieţuiască. În cele din urmă părinţii susţin că acesta a înfruntat boala cu ajutorul uleiului de canabis.

separator

sierrariddle_31093500Landon Riddle, un băieţel în vârstă de 3 ani, a fost diagnosticat cu leucemie.

„Plămânii îi erau plini de tumori, motiv pentru care nu putea respira. Au început chimioterapia, dar ne-au spus că nu are şanse să supravieţuiască”, a declarat mama băiatului, Sierra Riddle.

După două luni de chimioterapie, starea lui Landon s-a înrăutăţit şi refuza să mănânce. Potrivit mamei băiatului, acesta vomita de 50 de ori pe zi, iar medicii şi-au pierdut orice urmă de speranţă, întrucât nu aveau altă variantă de tratament în afară de chimioterapia care se dovedea a nu fi eficientă în cazul lui.

Într-o zi, bunica lui Landon a sugerat tratamentul cu ulei de canabis.

„Discutaserăm toate variantele cu echipa de medici din Utah şi îl priveam pe Landon cum suferă şi se ofileşte, în timp ce i se administrau medicamente peste medicamente, fără efect. Apoi, mama mea a descoperit uleiul de canabis”, a povestit mama băiatului.

Familia băiatului s-a deplasat în Colorado, unde tratamentul cu ulei de canabis este legal. În numai câteva zile, Landon încetase să mai vomite şi începea să mănânce din nou.

„Inimile ni s-au umplut de bucurie când canabisul i-a readus zâmbetul pe chip lui Landon. A început să se întremeze din ce în ce mai mult, ca şi când un miracol avusese loc”, povesteşte mama copilului

Doctors-Gave-Him-Only-48-Hours-To-LiveReferitor la faptul că ar putea fi judecată pentru alegerea făcută, mama lui Landon a subliniat:

„E o atrocitate faptul că ai putea fi condamnat pentru ca ai ales tratamentul cu canabis în locul medicamentelor traditionale. Să ai un copil bolnav este o bătălie în sine, însă să faci această alegere este o cu totul altă poveste. Trebuie să ai obrazul gros, intuiţie şi o echipă unită. Nu pierde timpul dându-ţi seama că toate medicamentele fac mai mult rău decât bine. Dacă intuiţia îţi spune că greşeşti, cel mai probabil e greşit.”

sursa

Polițiștii au găsit doi bătrâni plângând în apartament. Iată ce au făcut
Articolul anterior
Și tu strănuți când te pensezi? Iată motivul
Articolul următor
Alte articole interesante