Copil minor, hărțuit sexual de doi muncitori la o vulcanizare din sectorul Telecentru!

Copilul, aflat în stare de șoc, a povestit părintelui cum s-a întâmplat totul, după ce a scăpat cu greu din mâinile batjocoritorilor, iar acesta a alertat poliția.

separator

sss

Băiatul a fost violat de doi muncitori de la o vulcanizare. De parcă nu ar fi fost de ajuns ce au făcut, violatorii au filmat scenele oribile cu telefonul mobil. Incidentul a avut loc acum două zile în cartierul Telecentru al Capitalei, raportează canal3.md.

Era aproape de miezul nopţii când băiatul scăpase din mâinile brutelor care l-au batjocorit. Speriat şi în stare de şoc, copilul a povestit ce a păţit mame sale, care a alertat imediat poliţia. La sosirea oamenilor legii, minorul le-a descris cu lacrimi în ochi experienţa teribilă prin care a trecut. L

La scurt timp, poliţiştii i-au reţinut pe suspecţi. Este vorba de doi bărbaţi, de 32, respectiv 29 de ani, locuitori ai satului Cioara, raionul Hânceşti.

capturaIndivizii au fost găsiţi dormind, fără nicio remuşcare, chiar acolo unde au comis oribila crimă. Când poliţia a pătruns în încăpere, unul din ei s-a repezit spre telefonul mobil, vrând să şteargă probabil imaginile care-i încriminează.

Nu a reuşit! Analizând  conţinutul telefonului, oameni legii au găsit imaginile în care adolescentul era abuzat sexual. Chiar şi aşa, cei doi indivizi care au fost escortaţi la Inspectoratul de Poliţie Centru au negat acuzaţiile şi s-au declarat nevinovaţi.

În urma acestei întâmplări, a fost pornită o cauză penală. Suspecţii au fost reţinuţi pentru 72 de ore. Dacă vor fi găsiţi vinovaţi, aceştia riscă până la 5 ani de închisoare.

La Chișinău vor ajunge în curând 100 de autobuze școlare, donate de către Guvernul României
Articolul anterior
O fetiță minoră din Basarabeasca a fost traficată și hărțuită sexual timp de doi ani de propriul tată
Articolul următor
Alte articole interesante