Cumplit! Un părinte şi-a scos copilul de 5 ani în stradă, lăsându-l în frig, cu doar o pătură

Gestul cumplit al părintelui a fost surprins de camerele de supraveghere de pe o stradă. În imagini, bărbatul este surprins în momentul în care îşi abandonează fiica de 5 ani, în faţa unui campus universitar din Salt Lake, SUA.

separator

img_2267101_thumbs_600x440_1645171Acesta a lasat-o pe micuţă singură, doar cu o pătură, în condiţiile în care temperatura de afară era sub 4 grade Celsius. Apoi, acesta s-a întors şi a plecat, fără vreo urmă de regret.

child2

„I-a spus acesteia să tacă, să se aşeze şi să se culce”, conform declaraţiei făcute de mama copilului, scrie Yahoo.com

Fetiţa a fost găsiă abia a doua zi de dimineaţă, în jurul orei 7:00, de către un paznic din campus. Mama fetei a declarat că copila stătea cu fostul ei soţ şi familia lui în momemntul în care a avut loc incidentul.

„S-a speriat foarte tare, nu ştia ce se întâmplă, ţipa dupa el ‘tati’, dar nu era nimeni acolo. A spus că nu avea decât o pătură şi că s-a învelit cu ea cât a putut, până dimineaţa, când a fost gasită” a povestit mama acesteia.

catturaManagerul departamentului de securitate a declarat că a fost şocat când a găsit-o pe micuţă, care, conform spuselor lui, când l-a vazut pe paznic a alergat spre el, dar din cauza frigului s-a împiedicat şi s-a rănit la genunchi.

„A fost sfăşietor pentru paznic, când a văzut-o, a rămas şocat. Era o fetiţă mică şi singură, complet neajutorată”.

Tatăl care a făcut gestul inconştient riscă să fie acuzat de neglijenţă faţă de un minor şi abuz. Mama copilei a depus plângere la poliţie împotriva tatălui ireponsabil.

sursa

Timpul petrecut în drum spre muncă ar putea fi considerat ore de lucru
Articolul anterior
„Puterea dansului” revine cu cei mai buni concurenţi de până acum!
Articolul următor
Alte articole interesante