Cutremurător! Cum se face că micuţii din braţele cerşetoarelor pot dormi întruna?

Răspunsul a fost dat de un cunoscător al tacticilor cerșetoriei. Sub pretextul sărăciei ies la lumină, cu mâna întinsă cerşetorii care sunt angajaţi cu normă întreagă de clanurile interlope din marile oraşe, scrie antena3.ro.

separator

de-ce-doarme-copilul-din-bratele-cersetoarei-raspunsul-dat-de-un-cunoscator-al-tacticilor-401388Trecătorii, impresionaţi de imaginea unui om sărman, lovit de soartă, le oferă câţiva bănuţi celor „mai săraci decât ei”. Numai că , pe înserat, lucrurile se schimbă radical. Cerşetorii îşi termină „norma” şi raportează veniturile „încasate” superiorilor, care îi recompensează cu o şaorma şi o porţie măricică de alcool sau droguri, după nevoile fiecăruia.

Cei care stau cu mâna întinsă îşi schimbă tactica „impresionării cetăţenilor” de la un „sezon” la altul. Astfel că se perindă în locurile „cheie” din oraşe: staţii de metrou, gări, biserici, parcuri, cimitire – oameni cu „dizabilităţi”, copii cu vârstă de şcoală sau „mamele” cu copii mici.

Dacă v-aţi întrebat vreodată de ce dorm mereu sugarii aflaţi în braţele cerşetoarelor, presupusele lor mame, iată un răspuns pe care l-a oferit cineva din interiorul sistemului – copiii folosiţi sunt “închiriaţi” de la familii de alcoolici sau sunt pur şi simplu furaţi.

Iar celor mici li se administrează vodcă sau chiar heroină ca să stea liniștit cât mai mult timp. Cerșetoarele stau cu ei toată ziua, iar lipsa de ”cooperare” a celui mic nu ar face bine la ,,afacere”, relatează antena3.ro.

Cum arată camera copiilor în diferite ţări ale lumii! Proiect foto
Articolul anterior
Ce fel de soţ este în funcţie de zodie
Articolul următor
Alte articole interesante