Doar o ipoteză. Ce proceduri ar fi generat cancerul Jannei Friske

Conform ultimilor informaţii publicate de presa rusească, starea de sănătate a interpretei Janna Friske este încă gravă. De astăzi cântăreaţa nu îşi mai poate mişca picioarele.  Medicii susţin că una din cauzele îmbolnăvirii interpretei este tratamentul anti-îmbătrânire pe care l-a făcut aceasta.

separator
13529

Cum s-a îmbolnăvit Janna Friske?

Janna a aflat că are cancer vara trecută, la scurt timp după naşterea băieţelului.  Medicii presupun că una din cauze este faptul că vedeta a stat prea mult timp expusă la soare, iar a doua cauză poate fi tratamentul de înfrumuseţare pe care l-a făcut aceasta – i-au fost introduse celule stem în măduva spinării pentru efect anti-îmbătrânire.

Tatăl interpretei, Vladimir Borisovich, a spus într-un interviu la un post de televiziune, că fiica sa vede această boală ca pe “o încercare dată de Dumnezeu, nu ca pe o pedeapsă”.  Iar Janna nu renunţă să lupte cu boala şi speră că o va învinge.

Chiar dacă cancerul este în stadiu avansat, există şansa ca tumoarea să nu ajungă în metastază, susţin unii neurochirurgi.

Fosta solistă a trupei “Блестящие”, Olga Orlova, a spus că fiul Jannei de 9 luni, Platon, se află la Moscova, dar Jannei îi este foarte dor de el.  Aşa că familia a hotărât ca în curând să-l ducă pe micuţ la New York, mai aproape de ea.

Până în prezent campania de strângere a banilor pentru Janna Friske a depăşit suma de 60 de milioane de ruble ruseşti.

40 % reducere în magazinele Nikita Rinadi!
Articolul anterior
S-a îngrășat cu 17 kg, în doar 2 săptămâni!
Articolul următor
Alte articole interesante