Doi tineri din Moldova lansează un site cu informaţii despre toate spitalele din lume!

Tinerii doresc ca prin platforma creată de ei medicii din ţară să nu fie nevoiți să plece peste hotare ca să câștige mai mulți bani, dar să se dezvolte acasă. În acelaşi timp, iniţiatorii doresc să ajute pacienții să se informeze despre instituțiile medicale internaționale din toată lumea prin intermediul recenziilor lăsate de pacienții care deja au avut experiență și comunicare directă cu reprezentanții instituției medicale.

separator

1472202447127Platforma se numeşte „Medical Tourism” și a fost realizată de către soţii Sergiu și Nicoleta Nagailâc, el fiind specialist IT, iar ea – specializată în turism. Ideea le-a venit din necesitate și oportunități. Nicoleta a călătorit timp de cinci ani în aproximativ 30 de țări de pe mai multe continente și deseori a avut ocazia să viziteze spitale din diferite colțuri ale lumii.

Ținta lor principală este să creeze o comunitate care va face mai deschisă piața turismului medical de peste tot, astfel încât oricine să poată beneficia de informație obiectivă.

„Visul nostru este să facilităm o comunitate globală de pacienți și profesioniști care vor beneficia de informație obiectivă și susținere de la alți pacienți. Noi vrem prin intermediul platformei să atragem atenția atât instituțiilor medicale, cât și a pacienților că noi existăm pe hartă. Dar actualmente, la noi turismul medical nu este consolidat și nu poate să deservească un număr stabil de pacienți”, spune Nicoleta.

14139136_1413691991979859_1522142849_o_1472200697260.pngAplicația va putea fi accestată atât de pe calculator, cât și de pe telefonul mobil. Aceasta va fi pentru început în limba engleză și va fi gratuită.

sursa: www.zugo.md

7 trucuri pentru buze mai pline!
Articolul anterior
Fiica Liliei Ojovan a împlinit o lună. Vezi mesajul emoționant al prezentatoarei TV
Articolul următor
Alte articole interesante