A dus sarcina la capăt și a născut copilul doar pentru a-i dona organele!

Povestea unei familii din SUA a emoționat întreaga lume. În timpul sarcinii, Keri Young a aflat că bebelușul ei nu se dezvoltă corespunzător. Ea și soțul ei au decis însă să ducă sarcina la capăt, pentru ca organele să fie donate, relatează The Telegraph.

separator
o-mama-a-nascut-un-bebelus-bolnav-pentru-ca-organele-acestuia-sa-fie-donate

În timpul sarcinii, Keri Young a aflat că fătul suferă de anencefalie, o condiție care împiedică dezvoltarea normală a creierului și a oaselor craniului. Ea a decis să ducă sarcina la capăt, pentru a ajuta alte familii, scrie libertatea.ro. 

“În cel mai dureros moment al vieții sale, când a aflat că bebelușul o să moară, a durat mai puțin de un minut să se gândească la ceilalți și la cum poate să ajute”, scria soțul lui Keri Young, pe o rețea de socializare, după ce tânăra mamă a decis să ducă sarcina la capăt.

Acum, tânăra mamă din Oklahoma a născut. Momentul dureros a fost suprins într-o fotografie. În poză apar soții Young, alături de băiatul lor de câțiva ani, dar și alături de micuța Eva, care a murit la scurt timp după naștere.mama_28997600

“I-am spus bună și adio iubitei noastre Eva”, a scris pe o rețea de socializare soțul lui Keri Young. Sute de oameni i-au susținut pentru curajul de care au dat dovadă.

Ulterior, într-o postare pe blocul său, bărbatul a povestit momentele sfâșietoare prin care a trecut. „Ne-am pregătit luni de zile pentru moarte fetiței noastre… însă nu am fost pregătiți”, a scris bărbatul despre clipele în care el și soția sa și-au luat la revedere de la micuța Eva.

Delia și Macanache au lansat o piesă și un videoclip nou! „Hai rămâi cu mă-ta””
Articolul anterior
Constantin a rămas fără un picior însă face sport și îi ajută pe alții să trăiască!
Articolul următor
Alte articole interesante