E mai uşor să previi decât să vindeci!

Când este vorba de sănătate, fie că avem nevoie doar de un sfat sau de un serviciu medical performant, de un medic sau de o clinică medicală, cu toții ne dorim ceea ce e mai bun. Pornind de la aceste idei, a fost creată Clinica ”Oculus Prim”

E mai uşor să previi decât să vindeci!

Clinica impresionează în mod plăcut prin spaţiile elegante şi confortabile, prin cel mai performant aparataj şi servicii medicale de excelenţă.

Clinica dispune de câteva specialităţi: oftalmotogie, gastroenterologie, otorinolaringologie, neurologie, diagnostic funcţional.  Serviciile sunt pentru persoane fizice, dar şi pentru companiile preocupate de sănătatea angajaţilor. Mai mult decât atât, „Oculus Prim”- este singura clinică privată destinată copiilor de la 0 la 18 ani, oferind servicii medilate pe specialităţile legate de pediatrie. Pentru fiecare pacient în parte se elaborează un program individual de tratament, ţinând cont de vârsta, caracterul şi modul de viaţă ale fiecărei persoane.

Pediatria generală studiază şi tratează afecţiunile întâlnite la copii. Părinţii pot apela la acest cabinet pentru a monitoriza evoluţia copilului, poți primi informații privind alimentaţia în funcţie de vârstă, diagnosticare şi tratament al afecţiunilor acute sau cronice.

Oftalmologia pediatrică. În copilărie este cel mai simplu să tratezi majoritatea patologiitor oculare fără a recurge la intervenţii chirurgicale, dar este nevoie de diagnostic şi tratament timpuriu. La „Oculus Prim” este folosită cu succes, printre altele, terapia refractivă sau ortokeratologia, o metodă neinvazivă temporară de corecţie a miopiei cu ajutorul lentilelor de contact dure speciale, care oferă o acuitate vizuală de 100% pe un timp îndelungat  (24 de ore şi mai mult), ca rezultat al aplicării lor pe globii oculari în timput nopţii, pentru 6-8 ore.

Gastroenterologia pediatrică. Patologiile grave, ca boala ulceroasă, colitele severe, hepatita, litiaza biliară, astăzi din păcate sunt bolile întâlnite din ce în ce mai des. Gastroenterologul pediatru ascultă plângerile, examinează obiceiurile alimentare ale copilului, recomandă examinări suplimentare, necesare și prescrie tratamentul ulterior.

Otorinolaringologia pediatrică se ocupă cu prevenirea, diagnosticarea şi tratarea afecţiunilor la nivelul urechii, nasului şi gâtului, a căilor respiratorii superioare şi a sinusurilor, precum şi cele ale structurilor adiacente.

”Oculus Prim” – colaborează cu mai mulţi parteneri, printre care compania germană OCULUS, lider în producerea aparatajului oftalmologic, şi compania americană „Paragon Vision Sciences”, producătorul Nr.1 al lentilelor ortokeratologice.

Clinica a fost gândită astfel încât să ofere ceea ce ne-am fi dorit noi să găsim într-o instituţie medicală de elită. Obiectivul clinicii este să îmbunătăţească calitatea vieții fiecărui pacient care le trece pragul.

Centrul Medical „Oculus Prim”.
Str. Alexandru cel Bun 108/1
Tel.: (022) 837 063 I (022) 837 060 I 060 211 160
www.oculusprim.com

 

Super ofertă de Sărbători de la Vichy!
Articolul anterior
Alege-ți perechea de pantofi potrivită pentru seara de Revelion! (50 foto)
Articolul următor
Alte articole interesante