Edith Gonzales suferă de cancer!

Veste cumplită pentru una dintre cele mai cunoscute şi iubite actriţe de telenovele. Edith Gonzales a fost diagnosticată cu cancer de col uterin, motiv pentru care a suportat deja o intervenţie de histerectomie totală.

separator

imgEdith Gonzales, în vârstă de 51 de ani, a fost diagnosticată cu un cancer de col uterin  în timp ce filma pentru cea mai nouă telenovelă, „Eva”. Actriţa de origine mexicană a fost supusă unei histerectomii, i-a fost extirpat uterul în totalitate, inclusiv cervixul, trompele uterine şi ovarele. O apropiată a familiei povesteşte că actriţa încearcă să fie pozitivă, de dragul familiei sale.

Însă, după operație starea actriței s-a înrăutățit și pare decisă să ducă lupta singură. După ce situația s-a agravat, Edith Gonzalez și-a abandonat proiectele cinematografice și s-a izolat de familie.

„Edith a fost mereu puternică, dar acum chiar s-a deprimat complet. Şi–a trimis fiica să locuiască câeva zile cu tatăl ei, politicianul Santiago Creel”, a spus aceasta.

Edith Gonzales este cunoscută pentru rolurile sale din telenovelele mexicane Deseo, Trampa Infernal, Senorita Justice, Rogelio, Salome. Actriţa este mamă a doi copii.

sursa

Sfatul specialistului: copiii de vârstă mică trebuie ţinuţi în braţe, cât mai mult
Articolul anterior
Cum și-o amintesc artiștii pe Silvia Cărăuș! Astăzi, jurnalista este petrecută pe ultimul drum
Articolul următor
Alte articole interesante