Femeia care nu poate să închidă ochii nici atunci când doarme, din cauza unei operaţii estetice nereuşite!

Un chirurg incompetent a lăsat o femeie infirmă, pe viaţă. Din cauza unei operaţii estetice nereuşite, aceasta nu poate să închidă ochii nici atunci când doarme. Situaţia este într-atât de gravă, încât femeia, mamă a doi copii, ar putea orbi cu totul.

separator

Operaţia de blefaroplastie sau ,,eye-lift’’, efectuată în 2012 la o clinică privată din Birmingham, nu a dat rezultatele aşteptate, iar Dawn Knight, în vârstă de 47 de ani, fostă proprietară a unui salon de frumuseţe, se confruntă cu probleme de vedere și ar putea orbi. După operaţie, femeia a fost examinată de mai mulţi medici şi toţi sunt de acord că operația a fost efectuată greşit, iar pacienta este nevoită să doarmă cu ochii deschişi.

DAWN SLEEPING.jpg

,,Chirurgul a eliminat prea mult din pielea pleoapelor inferioare, ceea ce înseamnă că partea de jos a ochiului nu poate fi acoperită şi rămâne mereu deschisă. Se poate face o intervenţie repetată, dar aceasta nu va înlătura toate simptomele’’, spune cu referire la acest caz Paul Baguley, purtătorul de cuvânt al Asociaţiei Britanice a Chirurgilor Plastici.

Dawn Knight trebuie să aplice în ochi picături, ,,lacrimi artificiale’’, la fiecare două ore, pentru a minimiza durerea. Ea trebuie să folosească benzi adezive pentru a menţine ochiul stâng închis pe durata somnului şi să pună în ambii ochi un strat gros de unguent, care o împiedică să vadă până când nu se spală dimineaţa pe faţă. Din cauză că nu poate clipi corespunzător, la nivelul ochiului drept se formează abcese, cavităţi cu lichid inflamator.

,,Simţeam că ceva nu este în regulă imediat după operație, iar copiii într-o zi mi-au spus: ,,Mamă, e înfricoşător că dormi tot timpul cu ochii deschiși’’. Medicul oftalmolog a confirmat că disconfortul meu apare din cauză că am ajuns să nu pot închide ochii’’, spune Dawn Knight, make-up artist de profesie şi mamă a doi copii, în vârstă de 17 și 15 ani.

Aproximativ 8500 de femei apelează la operaţia de blefaroplastie în fiecare an în Marea Britanie, iar specialiştii spun că asemenea cazuri nu sunt unice.

Medicii pot să-i facă acum lui Dawn Knight doar transplant de grefe de piele, pentru a înlocui ţesutul pierdut la nivelul pleoapelor.

Mama lui Kim Kardashian cu decolteu îndrăzneţ la 60 de ani!
Articolul anterior
Vrei să fii model? Sora Laurei Cosoi organizează un casting la Chișinău!
Articolul următor