Femeile care fac asta la duş îşi dublează riscul de cancer!

Potrivit cercetătorilor americani, o procedură pe care unele femei o practică atunci când merg la duş poate fi periculoasă pentru sănătate, întrucât creşte riscul multor boli, printre care şi a cancerului.

separator

dusRitualul de igienă intimă al reprezentantelor sexului feminin poate dubla riscul de cancer în cazul în care se apelează la o procedură frecvent întâlnită.

Greșeli de igienă care îţi provoacă infecții vaginale pe timpul verii!

Experţii susţin că spălăturile vaginale, la care apelează multe dintre femei, pe motiv că le ajută să se simtă mai curate în zona intimă, sunt periculoase pentru sănătate.

Introducerea apei sau a altor lichide în interiorul vaginului cu ajutorul unor ustensile destinate spălăturilor vaginale este o practică nerecomandată de medici, întrucât modifică echilibrul natural al bacteriilor din această zonă şi favorizează dezvoltarea unor altor infecţii.

Vaginul are propriul sistem de curăţare, motiv pentru care femeile nu ar trebui să intervină asupra acestui proces.

Studiile arată că există o legătură între spălăturile vaginale şi apariţia cancerului cervical, scăderea fertilităţii, sporirea infecţiilor cu candida, creşterea incidenţei bolilor inflamatorii pelviene şi apariţia sarcinilor ectopice.

sursa

Ksenia Borodina și Kurban Omarov s-au împăcat după despărțirea scandaloasă
Articolul anterior
Dragă tată, din cauza ta intru în relaţii proaste!
Articolul următor
Alte articole interesante