Fiica lui Whitney Houston a fost decuplată de la aparatele care o țineau în viaţă

Familia fiicei cântăreţei Whitney Houston este devastată, după ce medicii au anunţat că nu mai pot să facă nimic pentru tânăra de 21 de ani, care a fost găsită fără semne vitale în cada din casa ei.

separator
Bobbi_Kristina_hepta_1152604_dde4da33a5

Bobbi Kristina Brown a fost decuplată de la aparatele care o mai țineau în viață, scrie dailymail, citând o sursă din poliție. Potrivit medicilor, este posibil ca un pacient să supraviețuiască și fără ventilație artificială.

bobbi-kristina-houston-10012010

Bobbi este în stare de comă indusă de medici, din cauza leziunilor cerebrale pe care le-a suferit. ”Familia vine la spital îşi ia la revedere”, a declarat un membru al familiei, pentru revista americană People. Starea ei l-a afectat profund pe Bobby Brown, tatăl Kristinei, a cărei zi de naștere este chiar astăzi.

”Bobby plânge neîncetat. Toţi suntem în doliu”, a mai sucris sursa citată.
Bobbi Kristina, fiica regretatei cântăreţe americane Whitney Houston cu rapperul Bobby Brown, a fost spitalizată de urgenţă weekendul trecut, după ce soţul ei, Nick Gordon, a descoperit-o fără semne vitale în cada din sala de baie a reşedinţei lor din Roswell, un oraş din statul Georgia.

Ecaterina Vasilică: La nunta ei 60 de invitați au făcut veselie cât pentru 300!
Articolul anterior
Soțul nu vrea să-i facă pașaport copilului pentru a merge cu el peste hotare!
Articolul următor
Alte articole interesante