Fresh & Joy – faci curat cu noi!

Menajul casei – garantul fundamental al sănătății familiei, a devenit o rutină obligatorie în fiecare casă. O rutină pe care o puteți lesne însufleți.

În acest sens, aveți nevoie de sârguință, răbdare, ceva entuziasm și… ah da, niște produse pentru curățenie. De acestea, însă, ne preocupăm noi.

Poftim de alegeți! Fresh & Joy vă oferă o gamă foarte vastă de lavete și bureți, tocmai potriviți pentru o adevărată gospodină.

Micuțul peștișor de aur, care vă zâmbește de pe rafturi, e primul ajutor în menajul gospodăriei. Găsiți lavete pentru bucătărie, baie, podea și parket, mobilă, sticlă, faianță și teracotă, automobile, covorașe pentru baie și lista mai poate continua.

O varietate de culori și texturi. Noi, femeile, recunoaștem că adorăm culorile și diversitatea alegerii. Pentru că a zice că rozul e un simplu roz este pur și simplu grosolan. Avem roz pal, roz coral, roz bonbon, roz nud ș.a.m.d.

Iar Fresh & Joy vine cu un larg spectru cromatic.

Cine a zis că lavetele nu pot fi elemente de decor? Uite că se poate! E îmbinarea perfectă a utilului cu plăcutul, acea îmbinare mult dorită de gospodine. O pată de culoare în bucătărie, alta în baie și vă umpleți casa de culori și de voie bună, iar menajul devine mai puțin stresant. Totul curat, frumos, ca în casa mare a bunicii. Gospodine adevărate! De admirat!

Plus la aceasta veți fi plăcut surprinse de combinația perfectă dintre prețul și calitatea produselor marca Fresh & Joy.

Vă invităm cu drag să vă convingeți de toate cele relatate mai sus la Expoziția-târg „Farmer” 2012, unde vom avea ocazia să vă oferim tot ce avem mai bun.

FRESH&JOY
str. A. Botezatu 5, Chişinău
tel.022244269, 069872501
site: www.freshandjoy.com.md
email: achelaru@mail.ru

Cum scapă de celulită participantele proiectului “SSS”
Articolul anterior
Miniştrudel cu pere şi parmezan
Articolul următor