Guma de mestecat- cel mai toxic aliment!

GUMA_DE_MESTECAT__PR_19771Inițial, guma de mestecat a fost făcută din sevă de copac. Acum, ea este plină de ingrediente nocive și substanțe chimice.

separator

Guma de mestecat din zilele noastre este, în general, cel mai toxic produs destinat consumului uman.

Acestea sunt fabricate din patru componente majore: cauciuc sintetic, plastic, zahăr, coloranți. Ele sunt fabricate din polimeri sintetici, cum ar fi cauciucul butadien stirenic și acetatul de vinil. Produsul final este compus din 60% zahăr, 20% sirop de porumb și 20% materiale gumate.

De obicei, oamenii nu înghit guma de mestecat, așadar nu acordă o atenție prea mare ingredientelor acesteia, presupunând că nu sunt motive de îngrijorare. De fapt, aceste ingrediente intră în fluxul sanguin mai repede și în concentrații mult mai mari decât cele din alimentele obișnuite, deoarece sunt absorbite direct prin pereții gurii.

spania-interzice-guma-de-mestecat-prea-lipicioasa-83063

Ingredientele periculoase din gumele de mestecat sunt: arome artificiale și “naturale”, bază de gumă, sorbitol, maltitol, manitol, xilitol, acacia, acesulfam de potasiu, aspartam, fosfat de calciu, ceară de candelilla, stearat de sodiu, dioxid de titan.

Acestea sunt adesea asociate cu: alergiile, dereglările hormonale, tulburările hepatice, bolile intestinale și ale ficatului, tulburările hepato-biliare, tulburările tubului digestiv, tulburările nervoase și creșterea nivelului de colesterol, tumorile și cancerul.

Sursa

Încearcă aceste metode pentru a atinge fericirea (I)
Articolul anterior
Idei de mic dejun! (Foto)
Articolul următor
Alte articole interesante