Imagini șocante! Copiii, victimele atacului cu gaz sarin din Siria

Atacul cu gaz sarin din Siria a lăsat în urmă peste 500 de victime, numărul deceselor ajungând la 100, dintre care 20 de victime sunt copii, ființe inocente ale unui război pe care adulții nu pot să îl înțeleagă, iar copiii nici atât!

separator

Imaginea în care un tată își strânge la piept gemenii morți în urma atacului cu gaz sarin din Siria, a făcut înconjurul lumii.site

În imagine, Youssef, împetrit de durere, ține strâns la piept coprpurile neînsuflețite ale gemenilor săi, Ahmed și Aiya, care au fost uciși în urma atacului cu gas sarin din Siria. Youssef a pierdut în urma atacului peste 20 de membri ai familiei, inclusiv pe soția sa.17759871_10154609856647545_6690021314094422563_n

Shajul Islam, un medic care lucrează în Siria, a postat pe contul sau de Twitter imagini ale dezastrului din urma acelui atac cu gaz sarin din Siria, iar imaginile nu au nevoie de niciun comentariu. Medicul a postat de asemenea si un video în care se pot vedea clar efectele devastatoare ale gazului sarin.

 

Gazul sarin, este una dintre cele mai periculoase substanțe toxice. Acesta este interzis de aproape toate structurile de securitate și este inclus în prima clasă a armelor de distrugere în masă.

În doze mari, gazul sarinul provoacă pierderea cunoștinței, paralizie, insuficienţă respiratorie și decesul.

sursa

Cu ce fel de pește poate fi începută diversificarea alimentației copilului?
Articolul anterior
O tânără de 15 ani a murit după ce a căzut de pe acoperișul unui bloc
Articolul următor
Alte articole interesante