Incredibil! Mai avea de trăit 18 luni, însă, după 3 ani tumoarea a dispărut!

Lisa Russel, o femeie de 37 de ani din Marea Britanie a fost diagnosticată cu cancer în fază terminal, iar medicii îi garantau doar 18 luni de viață. La trei ani de la diagnostic, medicii i-au dat o veste la fel de șocantă: tumoarea s-a micșorat.

separator

Femeia, auzind tragica veste, a hotărât să-și cheltuie toate economiile și să plece în vacanța mult visată alături de soț și cele două fiice ale sale.

“Aveam numai cinci ani, când mama mea a murit și aveam o singură fotografie cu ea. Iar la vârsta de 13 ani l-am pierdut și pe tatăl meu. Eram de-a dreptul îngrozită că fiicele mele vor trece prin aceeași experiență terifiantă. Nu vroiam ca ele să mă uite”, spune Lisa.

La trei ani de la diagnosticare, Lisa a mers să-și facă un control de rutină. Medicii au rămas șocați de ce au văzut. Tumoarea se micșorase într-atât de mult încât medicii nici nu au mai găsit-o.

„Nici mie și nici medicilor nu ne venea să credem. Toată lumea de la spital era uimită. Nu-mi venea să cred cât de norocoasă sunt. De altfel, în afară perioadei în care am făcut chimioterapie, nu am avut nici un moment în care să mă simt rău”, a concluzionat Lisa.

Sursa: http://www.rtv.net/

Incredibil cum arată cea mai slabă femeie din lume!
Articolul anterior
Carolina Herrera te seduce cu o nouă colecţie- Pre-Fall 2013
Articolul următor
Alte articole interesante