,,Invitro Diagnostics” îți oferă 15% reducere la testarea hormonilor glandelor endocrine și consultația gratuită a specialistului!

Pe 7 aprilie, este marcată Ziua Mondială a Sănătății. Din 1950, Ziua Mondială a Sănătății a fost inclusă în lista evenimentelor oficiale ONU la nivel global. În fiecare an, OMS lansează spre abordare un anumit domeniu din sfera sănătății publice. În acest an, evenimentul este dedicat prevenirii depresiei. În Republica Moldova, acțiunile dedicate Zilei Mondiale a Sănătății sunt coordonate de Ministerul Sănătății, în parteneriat cu Biroul OMS de la Chișinău.

separator
depresie_sarcina

OMS atenționează că, până în 2020, depresia va deveni cea mai frecventă afecțiune din țările înalt dezvoltate, o provocare contemporană dramatică. Peste 5% din populație, la nivel global, preponderent femeile, este expusă tulburărilor depresive. Depresia poate fi declanşată de numeroşi factori, în deosebi emoţionali, iar sănătatea fizică se află într-o legătură directă cu cea emoțională.

În Republica Moldova, cel puţin 5,4% din populație suferă de depresie, un indicator mai înalt decât media la nivel mondial.

Din cauza depresiei pot apărea tulburări de somn, lipsa poftei de mâncare sau, din contra, poftă de mâncare accentuată etc. Atunci când depresia nu este depistată și tratată, tulburarea influențează relaţiile interpersonale din familie, de la serviciu și din conjuncturile sociale în general. În cazurile grave, stresul și depresia de lungă durată pot conduce chiar la suicid.

Pentru a preveni depresia, Organizația Mondială a Sănătății recomandă comunicarea eficientă, socializarea și efectuarea cu regularitate a testelor medicale care arată predispunerea la depresie. 

Cu prilejul Zilei Mondiale a Sănătății, laboratorul medical ”Invitro Diagnostics” lansează Campania de Prevenire a Depresiei: în perioada 7-30 aprilie 2017, laboratorul pune la dispoziție setul ”Analize anti-stres” pentru cele mai frecvente tulburări endocrine care pot facilita dezvoltarea depresiei. mmm

Pachetul de ”Analize anti-stres” include testarea:

– Hormonul de stimulare tiroidiană (TSH) – test pentru verificarea glandei tiroide;

– Hormonul glandelor suprarenale (Cortizolul) – „hormonul de stres” care indică fluctuația stării emoționale și de stres;

– Hormonul metabolismului glucidic (Insulina) – ”hormonul principal al organismului” care depistează tulburările metabolice specifice diabetului zaharat;

– Hemoglobina glicozilată  – test esențial pentru diagnosticarea precisă a diabetului zaharat (test recomandat de ADA – American Diabetes Association).

Testarea este accesibilă tuturor: fără polița de asigurare medicală, fără trimitere de la medic, fără programare. Analizele se efectuează timp de o zi, iar rezultatele sunt remise la adresa poștală electronică prezentată de către client.

Bonus! ”Invitro Diagnostics” îți oferă consultația gratuită a medicului internist și endocrinolog, cu interpretarea analizelor medicale, scheme de tratament, programe personalizate de urmărire medicală și referință către alți medici-specialiști.

Pe perioada Campaniei de Prevenire a Depresiei (7-30 aprilie 2017) ”Invitro Diagnostics” oferă un preț promoțional, cu reducere de 15%, de doar 480 lei la setul ”Analize anti-stres”.

Astfel, activitatea laboratorului ”Invitro Diagnostics” se include perfect în promovarea politicii de responsabilitate socială corporativă.

Laboratorul medical ”Invitro Diagnostics” deține în dotare cele mai moderne tehnologii ale industriei mondiale de laborator, iar sistemele de testare automatizată asigură o precizie de 100% a analizelor medicale. Astfel, ”Invitro Diagnostics” întrunește cerințele internaționale de control al calității în medicina de laborator.

Date de contact ”Invitro Diagnostics”: www.invitro.md; facebook.com/invitro.md;  tel. 022 903 999 și 078 903 999; e-mail: info@invitro.mdm

Un asteroid uriaș se va apropia de Pământ pe 19 aprilie!
Articolul anterior
O mamă a povestit cum face sex de când a devenit părinte
Articolul următor
Alte articole interesante