Janet Jackson are o tumoare pe corzile vocale!

În ultimele zile ale lunii Decembrie, Janet Jackson își înstiința fanii că își va amâna următoarele concerte din turneul ei mondial din cauza unei boli, fără a preciza însă afecțiunea de care suferă. S-a aflat acum că artista suferă de o tumora care i-a crescut pe corzile vocale și care necesită o urgență intervenție chirurgicală.

separator
janet-jackson-unbreakable-world-tour-miami-american-airlines-arena_021

Janet Jackson a început anul 2016 prin spitale. Artista s-a văzut nevoită să-și amâne a doua parte a turneului ei mondial după ce a fost diagnosticată cu o tumore pe corzile vocale în ultimele zile ale lunii decembrie.

“Mă doare sufletul să vă spun că sunt nevoită să amân concertele din Unbreakable Tour până în primavară. Vă rog să vă rugați pentru mine și familia mea în aceste momente dificile. Nu voi mai face niciun comentariu despre boală”, a scris Janet Jackson pe contul ei de Facebook.

Specialiștii în astfel de probleme spun că Janet Jackson trebuie să facă de urgență o operație pentru a preveni creșterea masei tumorale, iar ulterior artista trebuie să se supună câtorva ședințe de chimioterapie pentru distrugerea focarului de infecție.

5 alimente sănătoase de consumat în primele zile după Crăciun
Articolul anterior
Cercetătorii susțin că extracţia molarilor de minte este o afacere profitabilă
Articolul următor
Alte articole interesante