Laboratorul medical ”INVITRO Diagnostics” a inaugurat astăzi, un nou centru de recoltare în sectorul Centru, pe str. Testemițanu 37

Noul centru de recoltare ”INVITRO Diagnostics” este comod amplasat în infrastructura medicală a microsectorului Malina Mică, visavi de Institutul Oncologic. Noul sediu este unul exclusivist în materie de amenajare și dotări conform celor mai exigente standarde internaționale pentru instituțiile medicale. Cel de-al șaptelea centru din rețeaua ”INVITRO Diagnostics”, inaugurat astăzi, oferă cel mai mare portofoliu de analize medicale de conformitate europeană. Majoritatea testelor (peste 95%) sunt efectuate imediat sau timp de o zi.

separator
acumiinvitr

În noul centru ”INVITRO Diagnostics” vor fi oferite servicii medicale și consultative în următoarele domenii: i) Recoltare material biologic pentru circa 2000 teste (analize) medicale; ii) Ginecologie de ambulator, inclusiv patologia de col uterin și colposcopie; iii) Obstetrică (conduita gravidelor); iv) Medicină de familie; v) Ultrasonografie (ecografie).

”INVITRO Diagnostics” și-a construit, în timp, autoritatea incontestabilă de laborator medical specializat, care utilizează tehnici de laborator validate clinic, într-un sistem integrat de asigurare a calității, cu o orientare clinică declarată și plus-valoare recunoscută.

La noul centru vor activa medici-ginecologi cu maximă calificare în diagnosticarea și tratarea afecțiunilor genitale, în special patologia precanceroasă, printr-un set complet de servicii și intr-un ambient intim și confortabil. Colposcopia ca metodă de diagnostic vine să identifice patologia cervicală potențială (cancerul cervical) prin vizualizarea leziunilor, prelevarea de țesut biopsic pentru examinarea histopatologică. Totodată prin videocolposcopie se vor putea procesa imaginile obținute pe monitor, memorate/stocate și transmise pacientei pentru alte consultații de referință.

De menționat, în mod special, serviciul de examinare egografică: la ”INVITRO Diagnostics” este disponibil cel mai performant ecograf care există astăzi la nivel mondial – GE VOLUSON E10. Astfel, GE VOLUSON E10 este unicul ecograf clasa Premium din Republica Moldova care oferă examinare de performanță exclusivă 4D. Complementar la diagnosticul ”de referință” acest echipament de ultrasonografie oferă tehnologia ecografică General Electric Healthcare – primul sistem de ultrasunete din domeniul de obstetrică și ginecologie care are capacitatea de imprimare 3D integrată direct în sistem.

Aplicația care utilizează această tehnologie permite, la solicitare, imprimarea tri-dimensională a organului examinat. Pe lângă dimensiunea de diagnostic diferențiat în cazul patologiilor, această tehnologie, în cazul femeilor gravide, oferă cel mai desăvârșit diagnostic al fătului. Opțional, GE VOLUSON E10 poate imprima imaginea în volum a fătului, oferind sentimentul emoțional și palpitant de ”dragoste și atingere înainte de naștere”. Disponibilitatea acestei tehnologii la ”INVITRO Diagnostics” va fi posibilă din luna septembrie a.c.

La ”INVITRO Diagnostics” din str. Testemițanu 37 va activa, de asemenea, un medic internist (medic de familie) cu competențe calificate, fapt care va facilita accesibilitatea populației la servicii ireproșabile de sănătate.

Boris Gîlca, doctor în științe medicale, Directorul medical al ”INVITRO Diagnostics” a menționat la inaugurare:

invitro2

”Vom avansa în continuare spre cele mai înalte standarde în serviciile medicale de laborator din Republica Moldova, spre cele mai moderne tehonologii ale industriei mondiale de laborator, cu implicarea celor mai buni profesioniști în domeniu, prin executarea celor mai moderne teste cu încărcătură tehnologică complicată și cu un sistem informațional de raportare on-line către medic și pacient. ”INVITRO Diagnostics” oferă un diagnostic de laborator de cea mai înaltă calitate și rapiditate de testare.

Prevenția reprezintă fundamentul acțiunilor de diagnostic la ”INVITRO Diagnostics”: contribuim la angajamentul nostru pentru o societate sănătoasă, inclusiv prin programe de responsabilitate socială corporativă – instrumente valoroase pe care sectorul privat din domeniul medical le poate aplica”.

Laboratorul medical ”INVITRO Diagnostics” activează în Republica Moldova duin 2014. Ambasadorul Sănătății și imaginea oficială a laboratorului ”Invitro Diagnostics” este Andreea Marin, vedeta și realizatoarea TV din România.

Pentru detalii contactați ”Invitro Diagnostics”: tel. 022 903 999 și 078 903 999; e-mail: info@invitro.md

S-a descoperit un nou beneficiu uimitor al nucilor. Află care este acesta
Articolul anterior
Uimitor! Un frizer din Taiwan sculptează în păr chipul vedetelor
Articolul următor
Alte articole interesante