LactoBio-Enterosgel: detoxifiere excelentă în timpul dietelor

Procesul de slăbire este o adevărată filozofie, constând din multe reguli, teorii și metode. În timpul dietelor de slăbire în organism are loc o descompunere crescută a țesutului adipos și digestia nutrienților acumulați. Ca urmare, se formează cantități mari de metaboliți toxici – se dezvoltă așa-numita autointoxicare endogenă. Curățarea organismului (detoxifierea) este elementul important al slăbirii sănătoase! LactoBio-Enterosgel este un enterosorbent „inteligent” care curăță corpul de toxine și ajută la suportarea tuturor dificultăților dietei.

Toxinele care nimeresc în organism cu alimente și alte substanțe se depun în țesutul adipos. În timpul dietei are loc “arderea” activă a grăsimilor, aceste toxine sunt eliberate în cantități mari, otrăvind astfel corpul.  Fără detoxifiere pot apărea o serie de probleme cu sistemul digestiv, ficatul, rinichii, articulațiile, pielea.

Persoană poate avea un gust neplăcut în gură, apar dereglări de scaun, grețuri constante. Suferă culoarea și tonusul pielii, pot apărea pete, riduri, acnee. Deseori, apar dureri articulare și în zona rinichilor, scăderea poftei de mâncare, tulburări de somn, dureri de cap, iritabilitate, slăbiciune generală.

Toate aceste probleme sunt cauzate de acumularea excesivă de toxine în organism. LactoBio-Enterosgel este un produs eficient care vă va ajuta să reveniți rapid starea de bine. Este un enterosorbent selectiv, inteligent. Are forma de pastă omogenă, care pătrunde adânc între pliurile și vilozitățile intestinului și, ca un burete, absoarbe toate toxinele și produsele de degradare și le îndepărtează din organism. Iar un intestin sănătos și curat înseamnă stare generală bună  și un aspect excelent al tenului.

Motive pentru utilizarea LactoBio-Enterosgel în timpul dietei:.

-Eliminarea toxinelor fără a afecta microflora intestinală benefică.

-Absorbția excesului de suc și enzime – senzația de plenitudine este mult mai lungă.

-Protecția pereților stomacului împotriva iritării de sucul gastric.

-Eliminarea cetonelor din arderea grăsimilor. Acest lucru reduce sarcina asupra altor organe implicate în eliminarea toxinelor: ficat, rinichi, plămâni, piele.

-Prevenirea constipației, care mărește autointoxicarea

-Efect favorabil asupra stării pielii și a țesutului subcutanat, prevenirea edemului

-Minimizarea efectelor secundare în urma consumul de “arzătoare de grăsimi” și medicamente.

-Reducerea manifestărilor „depresiei dietetice”

Acestea sunt doar câteva dintre efectele benefice ale LactoBio-Enterosgel.

Se recomandă să luați 1 plic (sau 1 lingură) dizolvat în jumătate de pahar de apă de 2 ori pe zi: cu 15-20 minute înainte de micul dejun și înainte de culcare. Cura minimală -10 zile. Cura este repetată, la necesitate, la fiecare 3-4 săptămâni.

Cumpărați LactoBio-Enterosgel din cea mai apropiată farmacie și simțiți-vă confortabil chiar și în timpul dietelor stricte!

Horoscopul Cafelei: Ce tip de cafea se recomandă, în funcție de zodie!
Articolul anterior
Sunt împreună de 20 de ani. Cum arată singura soție a lui Dmitry Koldun
Articolul următor