LactoBio-Enterosgel – prim ajutor în infecții intestinale

Infecțiile intestinale pot fi cauzate de diferiți viruși și bacterii (enterovirus, rotavirus, E. coli, salmonella etc.). Sunt deosebit de frecvente în perioada de vară-toamnă, când ne bucurăm de legume proaspete și fructe, călătorii la odihnă, nunți și alte sărbători de familie. Situația se agravează atunci când copiii merg la școală, unde se întâmplă un „schimb” activ de infecții.

Simptomele diferitor infecții intestinale sunt similare – febră, vomă, diaree, slăbiciune etc. Copiii sub 3 ani suporta mai greu boala, deoarece nu își pot exprima senzațiile. Auto-medicarea în astfel de cazuri nu este recomandată. „Metodele tradiționale” și administrarea de medicamente necorespunzătoare pot cauza complicații. Dar este important să putem acționa corect atunci când apar primele simptome.

LactoBio-Enterosgel – un mod eficient de detoxifiere a organismului

Odată cu apariția simptomelor evidente (vărsături, diaree, febră), este important să luați LactoBio-Enterosgel.

Este un enterosorbent extrem de eficient care absoarbe toți microbii dăunători, virușii și toxinele acestora din tractul digestiv. Stimulează eliminarea rapidă a acestora și reduce lovitura toxică asupra corpului.

Puteți afla mai multe despre mecanismul de acțiune al produsului și efectele acestuia aici.

Administrarea LactoBio-Enterosgel are mai multe benefecii:

  • Eficient – absoarbe virușii patogeni ca un „burete” și oprește răspândirea lor în doar câteva ore. Se recomandă continuarea administrării acestuia încă 5-7 zile în combinație cu tratamentul de bază prescris de medic.
  • Universal – administrarea LactoBio-Enterosgel ajută la orice boli ale tractului gastro-intestinal, inclusiv la salmoneloză și dizenterie. S-a dovedit că produsul este capabil să inhibe creșterea și reproducerea salmonelelor.
  • LactoBio-Enterosgel conține lactuloză, care stimulează creșterea bacteriilor benefice în intestinul gros.
  • Nu există restricții de vârstă – LactoBio-Enterosgel poate fi utilizat chiar și pentru copii mici, începând cu 6 luni (este binevenit ca prim ajutor).
  • Disponibilitate – LactoBio-Enterosgel se vinde în orice farmacie din Moldova, la preț accesibil
  • Forme convenabile – pliculețe și tub mare pentru întreaga familie.

Alegeți LactoBio-Enterosgel pentru prim ajutor in caz de infecții intestinale și otrăviri!

LactoBio-Enterosgel –CURĂȚĂ BINE DE MICROBI ȘI TOXINE!

Septembrie a adus mai multe scumpiri! Chiar şi studenţii achită mai mult pentru cămin
Articolul anterior
Video! La un pas de nenorocire. Momentul în care un tânăr pe trotinetă cade în spatele unei maşini
Articolul următor